woensdag 21 februari 2018

Kuyt katwijk

Hij speelde voor FC Utrecht, Feyenoor Liverpool en Fenerbahçe SK. De voetballer gaat stage lopen bij het eerste voor zijn trainersdiploma. Technisch manager Gert . Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Het levensverhaal van de oud-profvoetballer uit Katwijk werd vertoond op het witte doek tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.


De geboren Katwijker schoot Feyenoord met een hattrick naar het landskampioenschap.

De 36-jarige aanvoerder zette Feyenoord binnen twaalf minuten op 2-en benutte in de slotfase een strafschop. Kuijt leidde Feyenoord daarmee naar de vijftiende . Maar nu de 36-jarige voetballer zondag zijn club Feyenoord met een hattrick naar de kampioenstitel heeft geschoten, lopen ze over van complimenten. Want Dirk, die laat zich nooit gek maken en blijft . Bij ons bent U aan het goede adres als het gaat om verbouwen, nieuwbouw of renoveren.


Ook voor het plaatsen van een dakkapel, een veranda, uitbouw of serre kunt U bij ons terecht. De 35- jarige steraanvaller. Voorafgaand aan het duel tussen Quick Boys en VVOG kreeg de voormalig voetballer de koninklijke onderscheiding uit handen van Cornelis Visser, burgemeester van Katwijk.


Hij speelt bij Feijenoord en woont in Noordwijk.

Katwijks meest succesvolle voetbalprof is terug waar het ooit begon, bij Quick Boys op Nieuw-Zuid. Dat deed hij onder toeziend oog van zijn portret op de tribune, die naar hem is vernoemd. De Katwijker maakte dat deze week bekend via zijn social media.


Trots en blij bekend te kunnen maken dat ik samen met Jaap de Groot mijn eerste, echte boek ga schrijven. De Katwijkse voetballer werd vorig seizoen kampioen met Feyenoord en maakte in de kampioenswedstrijd drie doelpunten. Dirk Kuyt gaat boek uitbrengen.


Na die wedstrijd zette hij een punt achter zijn carrière. Installatiebedrijf Kuijt Katwijk B. Kuijt is geen ster, maar een harde werker. Dat harde werken komt doordat hij uit Katwijk komt, zeggen ze bij zijn oude club. Niet alleen omdat hij goed voetbalt op . In samenwerking met sportbonden en dankzij een extra bijdrage van de VriendenLoterij komen op deze dag 8sporters naar Katwijk. In Katwijk kreeg hij namelijk een koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten voor het Nederlands voetbal en de maatschappij.


Kuyt traint voor het eerst mee met Quick Boys. Ook gaat hij op voor zijn trainersdiploma. Jorinde sprak daar met Kees Kuijt , vrijwilliger bij de KNRM. Het geeft een goed gevoel als ik iemand. De voormalig aanvoerder van Feyenoord (37) kreeg voor het begin van de wedstrijd tussen Quick Boys en VVOG een koninklijke onderscheiding.


Kuijt heeft de titel ridder in de orde van Oranje-Nassau gekregen.

Burgemeester Cornelis Visser zei dat Kuijt tijdens zijn profloopbaan Katwijk op een positieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts