maandag 5 februari 2018

Modelbouw latjes

De beste kwaliteit, de scherpste prijs! Linden Latjes voor modelbouw en hobbywerkzaamheden. Beschrijving: Alle latjes hebben een lengte van meter.


Deze worden verzonden in stevige kokers van meter om breken te voorkomen. De hoeveelheid hout wat u dan besteld maakt niet uit.

Balsa houten latjes voor modelbouw en hobbywerkzaamheden. Houten latjes van verschillende soorten kwaliteitshout. Geen afbeelding beschikbaar.


Voor de beginnende bouwer is hier een redelijk simpele manier om je latjes te buigen. Hier vindt u diverse houtsoorten van Balsa, Berken, Beuken, Linden etc. Voor grote afnames ( vanaf stuks elk) maken wij voor u een speciale prijsofferte.


Voortreffelijke kwaliteit lindehout, van ongeveer gebruiksklare afmetingen.

Bij sommige afmetingen is het enkel mogelijk om een minimum aantal te bestellen. Natuurlijk kan U wel bij ons in de zaak van elke afmeting de artikelen ook per stuk aanschaffen, enkel is het niet mogelijk om sommige afmetingen per stuk op te sturen. Wordt compleet met beslag messing, plastic, hout en touw geleverd. Laser uitgesneden houtdelen, houten latjes , tekening en handleiding. Diverse houtsoorten en afmetingen van uitstekende kwaliteit.


Hout is een natuurprodukt lengte is max. Omdat Hout een Natuurprodukt is kunnen er kleine verschillen optreden in kleur en aanzicht. Vuren Latje 2x2mm 1meter. Ook voor andere doeleinden als de modelbouwtreinen wordt dit veel gebruikt. Nederland veel voorkomt.


Het hout is vrij zacht en taai, het splintert weinig en het buigt eerder dan dat het breekt. Triplex en multiplex van berkenhout wordt veel in de modelbouw gebruikt, vanaf diktes van millimeter (vliegtuigtriplex). Triplex is plaatmateriaal gemaakt van drie dunne laagjes hout die. In deze film is de zien hoe ik grenen houten latjes buig voor mijn Antik Segler HAST.


Zo kun je bijvoorbeeld een soldeerbout gebruiken om zijde van je latje te verwarmen en daarna te buigen, echter je krijgt al snel brandplekken op je hout.

Nu zal je denken, dat is toch de kant die ik tegen de spanten lijm en daar zie je niets meer van. Helaas kun je verbrand hout slecht lijmen tegen je . Shamrock Modelbouw product overzicht EURO 1. Pijp-Lines is de modelbouw en hobby speciaalzaak van Enschede. Service staat hoog in het vaandel. Digitaal als in onze winkel kunt u voor alles terecht.


En we helpen u ook graag goed op weg om uw hobby te . De Laatste Nieuwsbrief Aan-Afmelden. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. Bestellingen worden met Track and Trace verzorgd door Post.


Vorige Balsa Latjes 1CM. Beuken latjes - Zuiver bewerkte latjes van beukenhout. De onderstaand aangeboden afmetingen zijn veelzijdig te gebruiken in architectuuronderwijs, professionele maquettebouw en hobby.


Hoogwaardige elektrische plankenbuiger van Duitse makelij. Door de houten latjes nat te maken en de vezelstructuur met deze plankenbuiger daarna soepel te maken laten zelfs dikkere planken zich moeiteloos in de juiste ronding buigen. Koken of stomen van het hout is niet meer nodig. Het systeem gaat uit van dezelfde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts