maandag 26 februari 2018

Nefit ou melding

Foutmelding : 0U Opstartfase. De ketel is aan het opstarten. U ziet deze code maximaal minuten tijdens het opstarten op het display. Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost!


Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv-ketel, raden wij u aan een . Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen.

De storingscode Nefit Proline NxT cv ketel staan hieronder in het tabel. Download hier gratis uw Nefit ProLine HRC 24-CWhandleiding. Na resetten weer werkend soms een half uur of een uur.


Andere keren gewoon een paar dagen. Moesten installateur laten . Oorzaak en oplossing van storingscode 0U van ketel Smartline HR (merk Nefit ). Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem? Gebruik de omhoog en omlaag knoppen om door de verschillende schermen te navigeren,.

Zodra een storing is opgetreden, wordt het cv-toestel om veiligheidsredenen uitgeschakeld en vergrendeld. Afhankelijk van het type, geeft soms ook de kamerthermostaat een melding. De druk moet voor de meeste cv-installaties tussen de en bar zijn.


Bij deze druk zijn de prestaties van uw verwarmingsinstallatie optimaal. Bij een hogere en een lagere druk kunnen problemen ontstaan en kan uiteindelijk de verwarming . De afgelopen jaren heb ik steeds problemen met mijn Nefit ketel. Alles is inmiddels wel vervangen, maar krijg ik steeds weer code 0Y.


Soms een paar dagen wel weer OK,. Maar ik loop na veel testen en inlezen helaas vast. Het gaat om de volgende ketel. H is de melding voor cv-toestel bevindt zich in warmwaterbedrijf. CV komt er wel netjes -H te staan . Voor installatie, gebruik en onderhoud zorgvuldig lezen.


Gebruikers- en installateursinstructie hr-toestel. Sinds hebben wij grote problemen met onze cv installatie. C 03:1 ketel wacht op schakelen . Wij zijn Nefit -Comfort-Dealer en Vaillant dealer.


Buiten deze twee merken onderhouden en repareren wij diverse andere fabricaten.

Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst . Deed het eerst geweldig, maar nu moet je de warme kraan bij herhaling op nieuw aanZetten om warm water te krijgen. Honderdduizenden cv-ketels van Nefit zijn gevaarlijk omdat brand kan ontstaan en er risico is van koolmonoxidevergiftiging. Milieu-natuurwetenschappen, Open Universiteit Nederland dr.


Pomptest mislukt controleer waterdruk , pomp , druksensor , of het expansievat is defect. De slimste thermostaat die verder gaat. Altijd en overal controle over uw verwarming. Met de Nefit Easy app bedient u super eenvoudig uw Nefit ModuLine Easy kamerthermostaat op afstand.


Thuis vanuit uw luie stoel, of waar dan ook ter wereld. De temperatuur verhogen of verlagen kan zowel met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts