maandag 23 april 2018

Aiko solar nederland

Neem direct contact op voor vragen over ons productassortiment, onze technische services, online support of onze branche gerelateerde diensten. Aiko Solar , Youngman of Tianjin Xinmao. Namen die niet dadelijk een belletje doen rinkelen, maar dat zegt weinig over hun kolossale investeringsportefeuille en tomeloze ambitie. Nederland op de derde plek.


Landbouw en voedingsindustrie in Europa bij Chinese investeerders de populairste sectoren.

Dat heeft Scheuten in een persbericht meegedeeld. De Chinezen hebben een eigen siliciumfabriek voor zonnecellen met een capaciteit van . Aiko behoort tot de topdrie in China en nam vorig jaar na het faillissement belangrijke delen van Scheuten Solar over. Hoe het ook zij: eind vorige week was het geduld van Aikosolar op.


De Chinezen eisten twee leningen van bij elkaar 1miljoen euro op bij hun dochter Scheuten in Venlo. Bij de productievestiging van Scheuten in Gelsenkirchen werd miljoen teruggevorderd. Daardoor zagen de directies van beide .

Orange Solar Power uit Bergen op Zoom heeft plannen om in West-Brabant een zonnepanelenfabriek te bouwen. Organization for Applied. For many years, the Photovoltaic Solar.


Energy Conference and Exhibition (PV. SEC) has been the platform for presenting innovations for practice. Commercieel is het bedrijf dit incident nooit meer te boven gekomen. Nedschroef behoudt na de Chinese overname zijn merknaam en het hoofdkantoor blijft in het Brabantse Helmond.


Alle huidige productielocaties blijven bestaan. Een belangrijk deel van de activiteiten van Scheuten Solar maakt een doorstart onder de hoede van Aikosolar , een Chinese producent van. JCCVenlo heeft door de jaren heen op het gebied van solar een dusdanig grote ervaring opgebouwd dat er maar weinig projecten zijn waar wij geen oplossing voor hebben. JCCVenlo beschouwd zich dan ook als een solar specialist om samen met zijn toeleveranciers, die JCCVenlo zeer zorgvuldig uitgezocht heeft, voor . Bij het bedrijf zelf kunnen ze.


Die bewaarde de naam, maar de . Het bedrijf voert gesprekken met overnamekandidaten, maar die duren langer dan verwacht. Als de rechtbank het faillissement uitspreekt, kunnen de . Over years PV solutions experience.

Broad and sustainable network in PV sector. Strong financing position. Projects Solutions Provider. Cell manufacturing capacity in . ADLER Solar Services GmbH.


AIT Austrian Institute of Technology GmbH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts