maandag 9 april 2018

G4 gasmeter hoeveel kw

CAPACITEIT IN kW ( hoogcalorisch gas). Teller, Qmax, Leveringsdruk mbar. Jaarverbruik in kWh , Aansluitwaarde in Ampère.


Is de hoofdmeter een Ggasmeter , dan hoeft de tussenmeter in iedergeval niet groter. Is de gasmeter groter, bij bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen, kijk dan naar het gasverbruik van de verbruikers.

Op kachels staat op het typeplaatje vaak vermeld hoeveel mgas per uur de kachel verbruikt. Mijn nieuwe woning moet op het openbare gasnet worden aangesloten. Voor de aansluiting heb ik inmiddels offerte ontvangen.


Wat ik mij afvraag is of er. Normaal weet je installateur altijd hoeveel je exact nodig hebt,kan je altijd aan hem vragen. In bovenstaande tabel is onder andere af te lezen dat u een Ggasmeter nodig hebt bij een verbruik tot 10. Een Gmeter wordt in veel huishoudens .

Wij hebben in ons pand een Ggasmeter. Wel hebben wij CV ketels ( groot pan deels bedrijf, woonhuis en klein huisje ernaast, staat veel leeg) ) en koken wij op gas. Is dan een G 1 G of wellicht zelfs Ghaalbaar? Hierop zouden wij graag een 225.


BTU (6kW ) gasheater aansluiten. Afstand van de gasmeter tot aan de heater is circa meter. Hoe dik moet de leiding zijn? Ik moet rekening houden met de . Huishoudens en bedrijven met een te grote meter betalen meer dan noodzakelijk is.


Let wel even op dat je een gof een gmeter aanvraagt ( meestal heb je al genoeg aan een gmeter ) Het voordeel en nadeel van een oude gasmeter is dat ze van metale onderdelen zijn gemaakt en daardoor fraude gevoelig zijn . Ophangbeugel kort mm t. Vorige huurder en eigenaar hebben geen informatie voorhanden en ook bij Stedin krijg ik nul op rekest. En wat voor soort gasmeter heb ik dan nodig? Dat stelt Vereniging Eigen Huis en pleit er daarom voor dat netbeheerders huishoudens attenderen op een mogelijke verlaging van de aansluiting. Maw is het ketelvermogen output of input?


Koen Ja, je kunt zelfs het momentane vermogen bepalen vanaf de gasmeter.

Als de gasmeter is opgesteld bij de andere nutsvoorzieningen, dan moet de gasmeter naast of boven de andere meters hangen. Welke ruimtes laten we niet toe als opstellingsplaats? Ruimtes op de eerste verdieping of lager . Het aantal kWh per m³ aardgas is afhankelijk van het soort gas: hoogcalorisch of laagcalorisch gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts