dinsdag 17 april 2018

Itho ketel storing

Tabel Gas-instellingen. Figuur Maatschets aansluitingen cv- ketel. Overige mogelijke storingen. Oorzaak en oplossingen storingen. Bediening van de ketel voor eindgebruiker.


Ondanks de grote zorg die wordt besteed aan de fabricage en eindcontrole van de Itho Kli-Max kan een storing optreden.

Storingen worden alleen in behandeling. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV- ketel te verhelpen. Foutmelding: FVentilatorfout. Er is een ventilatorfout.


Deze storing heeft mogelijk de volgende oorzaken: - De ventilator is defect. De zekering voor de externe voeding is defect. De bedrading is niet in orde. Mogelijk moet de zekering of bedrading vervangen worden.


Tap de ketel af tot ,bar.

Ontlucht de ketel en cv-installatie. Instructievideo verwarming ontluchten. Heeft ketel Kli-Max 2HR van Itho een probleem? Zie hiervoor pagina van de bijgesloten handleiding. Het bedieningspaneel van de Itho Kli-Max bestaat uit een display en een aantal bedien-ingsknoppen.


Dit display geeft informatie over de werking van de cv- ketel en eventuele storingen. Zo ziet u bij een storing de storingscode op het display staan (deze code knippert ). Beste allen, Ik heb al veel plezier gehad van de topics. De onderstaande storing krijg ik maar niet opgelost, dus ik hoop dat iemand nog goede ideeën heeft.


U heeft gekozen voor de bekende kwaliteit van Itho ? Dat is een verstandige en voordelige keuze. Zonder het ongemak van moeilijke aansluitingen. Maar met een lager energieverbruik en dus een lagere rekening.


Voldoende reden om uw Itho ketel. Wilt u uw cv- ketel storing zelf oplossen? Dat kan met deze online tool! In stappen weet u wat de cv- ketel storing betekent en hoe u die kunt oplossen! Sinds vanavond geeft Toon aan dat de verbinding met CV- ketel is verbroken.


Kli-Max tenminste iedere maanden door een erkende installateur of serviceorganisatie worden geïnspecteerd.

Eergister gaf Toon een storing aan van de communicatie met de ketelmodule. Als u een Itho Daalderop cv ketel heeft en u heeft het vermoeden dat er een storing is opgetreden, dan kunt u contact opnemen met CVS warmte. FIonisatiestoring De waarde op je Itho klimax CV- ketel betreft Ionisatiestoring.


Indien hij de storing niet kan . Graag helpen we je bij de oplossing voor dit probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts