maandag 2 april 2018

Zibro kachel storing e0

Mijn zibro geeft een storing aan code ewat houd dat in. U stelt Uw vraag bij de verkeerde type kachel. De RCA heeft geen display dus kan geen Eaanwijzen. Ebetekent te hoge temperatuur, kachel aflaten koele en op nieuw aansteken. Kachel opnieuw ontsteken.


Ontbrandingsveiligheidsvoorziening is geactiveerd.

Neem contact op met uw dealer. E-Vlammen doven tijdens bedrijf. E-Oververhittingsbeveiliging is geactiveerd. Heb je een foutmelding op je Qlima kachel ? Hier lees je wat je kunt doen.


Deze kachel is bedoeld als bijverwarming en niet voor continu gebruik. Gebruik da kachel niet als hij storingen vertoont. De ontstekingsfase duurt meer dan seconden en de kachel brandt nog niet.


YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZIBRO LASER 72.

Zorg ervoor dat de ruimte, waar de kachel wordt gebruikt, goed wordt geventileerd. Storing branderthermistor Teveel brandstof in de. Te hoge temperatuur in de kachel Afkoelen en opnieuw aanmaken f - 0. Netspanning onderbroken.


We hebben een petroleum kachel gekregen, maar hij geeft een foutcode. Het schijnt dat die code zegt dat ie schoongemaakt. Een Zibrokachel heeft op de site adressen voor onderhou of, als dat niet zo is, is dat makkelijk op te vragen via de contact link op die site. Bij andere merken weet ik het niet.


Vaste Prijs: 5- voor minder niet reageren. De brander beschikt over een zelfreinigend vermogen. Comment résoudre les erreurs E E, E Eet alerte CO² sur les poêles à Pétrole. Nu zit ik echter al een paar dagen te lezen over die zibro kacheltjes , maar twijfel nog steeds of het nu gezond is of niet. De code in het informatiedisplay vertelt u dan wat er aan de hand is: CODE.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. E-, wat betekend dat er een stroomstoring.


Ik heb deze storing ook (E-7) weet jij ondertussen al keer en hoe eventueel opgelost. E-wat betekent een stroomstoring volgens de handleiding.

Mijn lasekachel SRE1geeft een storing met als code E2. Nieuw: hybride kachel voor flexibel verwarmen. Verwarmen met een warmtepomp. Mocht er onverhoopt te weinig zuurstof in de ruimte aanwezig zijn, dan zal de kachel automatisch uitschakelen en een storingscode weergeven. Brander-thermister defect.


Zibro Laserkachel LC (tot 1m³).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts