maandag 16 april 2018

Remeha avanta warmtewisselaar lek

Bij een lekke warmtewisselaar lees ik dat dat water in de ketel verdampt. Dus waarom lekken er druppels in die sifon? Ben effe ten einde raad. Zal waarschijnlijk nieuwe ketel worden.


Jammer van die laatste onderhoudsbeurt en vat.

Gaat om een remeha avanta. Combi cv ketel - Radar - het. HR ketel vervangen als boiler lek is of. Meer resultaten van radar.


Wanneer de wisselaar lek is komt er na verloop van tijd water uit de aansluiting waar de sifon was gemonteerd. Heeft er iemand suggesties van zaken die ik nog kan controleren voor ik er aan moet gaan denken dat het lek in het plafond zit of de muur? Heb wel eens een Avanta gehad met een lekke wisselaar.

Maandag komt Remeha naar alle waarschijnlijkheid de warmtewisselaar vervangen. Drukverlies Remeha Avanta expansievat. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Hallo allemaal, Ongeveer maanden geleden heb ik een nieuwe CV ketel van het merk Remeha en type Avanta CWgemonteerd en. Hierbij wil ik een klacht melden over Remeha : Ik moet de ketel dagenlijks bijvullen, deze is gezakt van 2bar naar 0. Dan heb je voor de vloerverwarming óók een (apart) expansievat nodig. Voor zover ik weet hebben Atag, Nefit en Remeha hier soms last van. Deze Remeha Avanta 28c CW(in een bedrijfspand) was 7jaar oud en was.


Condensafvoer CV-ketel - Duration: 0:37. CV lek In een CV ketel is een warmtewisselaar aanwezig die zorgt voor het opwarmen van het CV water. De warmtewisselaar kan lek zijn. Dit is veelal aan de orde bij oudere ketels.


Bij een defect zal het lekwater bij verbranden verdampen en afgevoerd worden via het rookgaskanaal. Last van een CV ketel die water lekt aan de onderkant? Bekijk hier hoe u zelf de lekkage kunt opsporen.

Mijn Remeha avanta van net jaar oud is lek , de warmtewisselaar volgens de installateur. Pff lekker verhaal, geen garantie meer. Net als de elektronica die het na jaar al begaf, ook geen coulance van de fabriek. Zou volgens de installateur wel vaker gebeuren. Iemand die dit verhaal ook bekend . IK heb meerdere avanta s hangen ( kamerverhuur).


Warmtewisselaar lek na jaar, is kosteloos vervangen door remeha hulde daarvoor ook de snelheid waarmee dat is gedaan dagen . De drie meest voorkomende oorzaken zijn een tranende leiding, een lek expansievat of een scheur in de warmtewisselaar van uw CV-ketel. Als de leidingen intact zijn, moet het expansievat gecontroleerd worden. Problemen meet hydroblokken en wisselaar zijn niet opgelost! Blijkbaar ookbekende problemen bij dit type en de Avanta.


In bezit: half jaar of . Wilt u meer weten over de Remeha Avanta cv-ketel, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk in onderstaande brochure. Wij zijn werkzaam in de regio Krimpen aan de Lek , Rotterdam, Schoonhoven, Haastrecht, . Op de foto de plek waar de lekkage zit. Een soort verdeelunit in het plafond op de plek waar de cv ketel hangt. Als de waterdruk in je CV-installatie vrij snel zakt, en je dus regelmatig moet bijvullen, heb je waarschijnlijk een lek.


Wij hebben een jaar geleden een nieuwe ketel ( Nefit) laten plaatsen en . Hoe kom je er het beste achter wáár dat. Naast een lek in de leidingen, kan er ook nog water lekken in de warmtewisselaar. Daarbij verdampt het water en verlaat de ketel via de . Het expansievat is nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts