woensdag 18 april 2018

Verwarmde kussens terras

Verleng je terrasseizoen. Met warmtekussens houdt je je gasten warm en je terrasstoelen het hele jaar door bezet. Daarmee verleng je het terrasseizoen en bespaar je ook nog eens een hoop geld. Door de extra bezetting en het lage energieverbruik heb je een . Dutch Design delivered free at your door.


Laat je verwarmde kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door nofruit.

Precies zoals jij het wilt. Tuinkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Ondernemer Teun van Leijsen (35) van Stoov ontwikkelde samen met Maarten Middelkoop (50) een draadloos verwarmd elektrisch zitkussen.


Stoov wil in eerste instantie het duurzame alternatief van terrasverwarming worden en daarna verder groeien, vertelt verkoop- en marketingdirecteur Edwin Bron . Of je nu een terras hebt in de horeca of gewoon graag altijd buiten zit in je eigen tuin, verwarmde kussens zijn een uitkomst als het nét wat frisser is dan een gemiddelde zomerdag. Verwarmde kussens zorgen er voor dat je lekker warm blijft ondanks de kille buitenlucht. De warmte wordt niet afgegeven . Hoe heerlijk is het om met een mager herfstzonnetje tóch nog lekker buiten én warm op het terras te zitten?

De uitvinder van dit handige product is Nijmegenaar Jorg Rijkschroeff. Zijn bedrijf timmert flink aan de weg en de Nijmeegse kussens zijn al . Restaurant Buurten heeft verwarmde draadloze kussentjes waar je op het terras op kan zitten. Imane (links) en Mei-Lian maken in de werkplaats van I-DID verwarmde stoelkussens. Weg met die vervuilende terrasheater. Wat hebben de horecaterrassen in Nijmegen, rondvaartboten in de Amsterdamse grachten, en de stadionstoeltjes van . De temperatuur van het Stoov warmtekussen kun je zelf instellen.


Stoov verwarmt mensen in plaats van de lucht. Dankzij het zachte verwarmde kussen , gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal, is het een zeer geschikte . Met dat geld kan SitHeat beginnen met de verkoop van de verwarmde kussentjes in Nederland. De horeca is een grote potentiële markt.


Zo komen de 1e exemplaren te liggen op de terrasstoelen van de Blonde Pater in Nijmegen. Philipsstadion Het terras van deze populaire horecazaak in hartje stad . Langer en vaker buiten zitten! Voorzien van eigen logo.


Als jij gaat zitten gaat je kussen “aan”. Lekker warme rug en benen en geen warmteverlies door een terrasverwarming.

Natuurlijk ook weer in elke maat en stof. Naar de verwarmde kussens. Ook na aflevering gaat onze service door. Interesse, laat een bericht achter. Kom ze testen in onze showroom in Opheusden!


Van der Garde Tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts