maandag 30 april 2018

Postzegels tarieven 2017

Vind snel en eenvoudig de tarieven voor de verzending van uw post en pakketten naar binnen- en buitenland. Het basistarief voor brieven binnen Nederland stijgt met cent tot euro. De werkelijke waarde van een postzegel wordt aangeduid met een cijfer.


Dat cijfer vertegenwoordigt een frankeereenheid en hangt af van het formaat, de bestemming en het gewicht van uw brief. U kunt deze postzegels altijd blijven gebruiken, zelfs als de aankoopprijs stijgt. Het aantal brieven dat verstuurd wordt blijft dalen doordat steeds meer mensen gebruik .

De posttarieven in Nederland worden bepaald door PostNL, en zijn gebonden aan regels. Zo mogen de tarieven niet meer stijgen dan de inflatie. Tips en een handig overzicht van de recente tarieven voor post binnen Nederland en Internationaal (naar het buitenland). Een brief versturen kost in het nieuwe jaar cent, eurocent meer dan nu.


Postzegels worden op januari weer duurder. De prijs van postzegels is flink in beweging. Hoe zit het met de posttarieven ? PostNL mag postzegels weer duurder maken.


Met de aankoop en het plakken van de zegel betaal je in feite voor de verwerking van het poststuk.

Voor dat geld moet er heel wat gedaan worden. Meest gestelde vragen - Posttarieven. De overige categorieën laten ook een stijging zien van , de aangetekende brief stijgt met 2. Zowel consumenten als bedrijven . Minder post, hogere postzegelprijzen. Volumeaankoop vanaf postzegels Nominale waarde of gefrankeerd aan loket Genormaliseerd tarief : rechthoekig, frankering rechtsboven, max.


Gewicht, Waarde, Prijs volume , Prijs per stuk 2. Wil je decemberzegels gebruiken buiten de decemberperiode, dan moet je bijplakken tot het standaardtarief. Decemberzegels met een eurobedrag zijn zowel binnen als buiten . Bijvoorbeeld: voor een genormaliseerde brief bedraagt het tarief euro als . Korting op het versturen van je zakelijke post met MSG postzegels. Post kan worden ingeleverd op diverse locaties in Twente en wordt binnen uur bezorgd. Regulator BIPT had dit in maart geweiger en nu heeft het postbedrijf ook in beroep ongelijk gekregen, zo meldt het BIPT. Het postbedrijf betreurt de beslissing en beraadt zich over verdere mogelijke juridische acties.


Maar ook de prijs van postzegels moet volgens het bedrijf omhoog. Aan de hand daarvan bepaalt de toezichthouder jaarlijks of, en zo ja met hoeveel de tarieven mogen stijgen. Er is nu een goedkoper alternatief voor postzegels , de Sandd zegel.


Met onze zegel verstuur jij je post niet voor € per stuk maar voor € 60.

Tarieven zegels binnenland. Volgens het postbedrijf is. Bpost mag een geplande prijsverhoging voor postzegels niet doorvoeren. We leveren frankering voor zowel uw brieven of pakketten. De nieuwe tarieven zouden volgens de regulator winsten hebben mogelijk gemaakt boven de procent, wat als overdreven wordt beschouwd.


Wij combineren de geldige europostzegels van huidige en voorgaande jaren tot het juiste actuele tarief. Deze combinaties van eurozegels zijn bij ons met korting leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts