donderdag 12 april 2018

Zibro p122 specificaties

Dit model Zibro airconditioner is een prima oplossing als direct resultaat gewenst is. Stop de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en de airco is klaar voor gebruik. Zoek winkel Koop online.


Productspecificatie pagina. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

P 1- P 1- P 1- P 129. Geluidsniveau binnenunit. Zo goed als nieuw Ophalen. Vind zibro p1airco op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Te koop: verijbare mobiele airco zibro p-1deze airco is als nieuw en weinig gebruikt! Kompleet met afvoerslang,afstandsbediening en.

Zibro p1airco specificaties zie foto handleiding aanwezig. In goede staat verkerende mobiele airco en ontvochtiger. De airco staat op wieltjes en is dus ook makkelijk te verplaatsen. Specificaties : geschikt voor een ruimte tot 75m . Goed werkende airco met buis merk zibro p122. Het pakket bestaat maar liefst uit de volgende.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Zibro P-1Portabel AC - visar egenskaper. Jämför Portabel AC sida vid sida. Mobiele airco Zibro , P122. De sluitingstijd wordt automatisch uitgesteld met minuten na het laatste bod. Dit herhaalt zich zolang er . Assortiment en specificaties.


Geschikt voor de volgende Zibro modellen: PH2PX6P2P6P6P7P6P7PX7P1silver metallic. P1P1silver metallic.

U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor ZIBRO P122. Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de . Qlima P serie airconditioner filterset Groen. In dit pakket zit een 3M HAF filter een een A Filter. INHOUDSTAFEL: Voorkant, achterkant, technische specificaties , installatie en … € 2600.


Deze set bestaat uit een 3M HAF Filter en een actieve koolstof filter. De filterset is geschikt voor diverse mobiele airco units van Qlima en Zibro. Goede mobiele wieltjes airco met flexibele afvoerslang.


Zelf tijdelijk gebruikt voor luchtverplaatsing. Luchtbevochtiger watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts