woensdag 25 april 2018

Mobiele airco koelt niet genoeg

Amcoraire is trouwens failliet, reparatie zou je dus via een ander bedrijf moeten regelen. Maar je geeft aan dat deze je slaapkamer niet meer gekoeld krijgt, bedoel je hiermee dat deze helemaal niet meer koelt of dat deze te weinig vermogen heeft? Airco hoger plaatsen voor betere koeling? Meer resultaten van forum.


Mobiele airco: weggegooid geld - Radar - het consumentenprogramma. De mobiele airco staat overdag aan om de kamer op temperatuur te houden ( koelt tot graden). Onze mobiele airo is door de hond omver gelopen en languit voorover gevallen. Nu blaast hij nog wel lucht, alle drie standen werken prima, maar er komt. De airco op zolder zal niet eens krachtig genoeg zijn om de verwarming van de zolder te vertragen.


Het grote airconditioning topic - Deel 2. Elke zomer weer, dan wil ik een airco kopen omdat ik bijna agressief word van de hitte. Een mobiele airco kost al snel 4euro, best prijzig. Dat het het geld niet waard zou zijn, het veel lawaai maakt en weinig koelt.


Een airco is niet om te koelen maar om het vocht uit de omgevings lucht te halen waardoor men een aangenaam gevoel krijgt? Volgens mij koelt de airco niet goed genoeg. Ik begin vaak een aantal dagen van te voren met koelen zodat hij het alleen op pijl hoeft te houden. Je split unit verbruikt als het goed is vrij weinig stroom, de mobiele airco vreet behoorlijk wat meer stroom.


Echter klein zijn ze helaas niet. Het zijn logge dingen die nog eens een hoop herrie maken ook. Sinds vandaag koelt de mobiele airco in mijn kamer niet meer. Gisteren blies er nog koele lucht uit en werd mijn kamer na een minuut of wel redelijk koel, nu blaast het alleen maar lauw-warme lucht uit. Als je eenmaal een mobiele airco hebt aangeschaft, is het heel erg belangrijk om deze goed te onderhouden.


Er kunnen heel wat complicaties. Stel stofzuigen uit tot een koelere dag, de hoeveelheid warme lucht uit een stofzuiger helpt het koelen van uw huis niet. Gebruik het apparaat niet in ruimtes met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts