vrijdag 27 april 2018

Cube fietsen 2016

Litening C:SLT zeroblack. In het e- mountainbike, e-mtb segment worden de nieuwe Bosch Performance CX motoren gemonteerd met een 75Nm krachtbron. Service aan huis en 1dagen bedenktijd.


RIDLEY NOAH OUTLET AANBIEDING NEW. CKT 3Giant-elektrische- fiets -outlet-p.

Ieder jaar kijken we vol ongeduld en rijkhalzend uit naar de nieuwe fietsen van Cube. Kom langs in de winkel voor scherpe inruilprijs! Iedereen die op zoek is naar een goede en snelle mountainbike van goede . De Winter komt er aan, dus het is tijd om je fiets te bedanken voor een seizoen goede dienst! Deze maand ligt de Koopgids weer in de winkel, vol met de mooiste nieuwe fietsen , kleding en accessoires.


Hij ligt vast nog wel hier en daar in de winkel, en anders is hij online (zonder verzendkosten!) te bestellen in combinatie met Fiets nr. Bekijk online of kom langs in onze showroom in Ter Aar! Te koop cube analog inch cmpt, 5x op gefietst, vooral binnen gestaan.

Daarnaast hebben zij ook een heel uitgebreid programma Ebikes en Trekkingfietsen. Zij hebben ze als marktleider in Europa op Moutainbike gebie ook een mooi programma E-Moutainbikes. Veel andere merken zouden daar veel meer aandacht aan mogen besteden want design is –wat mij betreft- nog . Deze Stereo 1HPC Race is met name geschikt voor de technische trails.


Framemaat 21″ (– 8m). Het frame bestaat uit carbon en heeft een aluminium achterbrug. Dit zorgt voor maximale prestaties voor deze full suspension mountainbike. Deze fiets wordt geleverd met 29” . Die - en de bijpassende kleuren - moet een fiets eerst verdienen.


Langer, lager en luier en met een subliem . CUBE SUV Hybrid SL 5Hoogwaardige en comfortabel fietsende speed pedelec. Als het zover is laten wij u het zeker weten. Bespaar nu geld bij aanschaf van een nieuwe CUBE fiets ! Wij hebben ons magazijn ingericht tot fietsen outlet. Geheel (proef)rijklaar en met bijzonder veel voordeel!


Op zoek naar een nieuwe racefiets voor het nieuwe jaar?

Cube - Touring Hybrid Pro 500.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts