vrijdag 27 april 2018

Wat te doen in olsberg

Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Veel bijzondere rozensoorten zijn er te ontdekken voor typisch Sauerlandse vakwerkcoulissen. Muziek, theater, begeleide wandelingen, lezingen en nog veel meer - bij ons is er iedere dag iets te doen.


De gemeente ligt aan de bovenloop van de Ruhr, vlakbij de hoogste berg van Noordrijn-Westfalen, de Langenberg van 8meter.

Beleef kunst, cultuur en geschiedenis in een wonderbaarlijke bandbreedte. Maar dat is nog niet alles. Wij laten je onze mooiste bezienswaardigheden zien.


Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Andere voordelen die Winterberg te bieden heeft zijn de kleinschaligheid van de hotels én de nabijheid van de hotels dicht bij de piste. Wist je dat Winterberg sportstad.


Siedlinghausen is een kunstenaarsdorp wat midden in het groene boslandschap ligt en met vele recreatiemogelijkheden. Willingen Willingen is samen .

In Sauerland is, onafhankelijk van het seizoen, altijd wat te doen. Zomer en winter volop vertier en met miljoen! Kras mag verwachten bij deze prijs, gedateerd hotel, sober doch eenvoudig, maaltijden standaar avondeten matig, geen goed restaurant, meer. Olsberg nogal klein en niet veel te doen.


In het hotel zit in de kelder een gezellige bar waar je tot laat nog wat kan drinken. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Nog geen 300km rijden van Utrecht ligt Winterberg! Of het winter, lente, zomer of herfst is: Winterberg heeft altijd wat te bieden.


Bekijk alle uitstapjes in het Sauerland… Alle hotelaanbiedingen. Geniet van de sneeuw, natuur. Wij vinden de accommodatie te duur voor het gene wat er geboden is. Zeker voor vijf personen is de woning te klein.


Overige bezienswaardigheden die een bezoek . Even er tussen uit, lekker genieten van niets doen. Ik heb een volledig foto-verslag gemaakt.

Regionaal kan het grijs of mistig zijn. In het zuiden is de zon wat vaker te zien en wordt het zeer zacht met maxima van tot graden. In het noorden is het iets minder zacht en regent het af en toe.


Het hotel is een ideaal. Aan het eind van de week gaat de temperatuur naar beneden en kan het in het noordoosten weer gaan vriezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts