woensdag 25 april 2018

Radiator schoonmaken blokker

Met deze borstel maakt u uw verwarming eenvoudig schoon. Last van stoffige radiatoren ? Gebruik dan deze Handy radiatorenborstel. Het astmafonds adviseert om regelmatig achter de radiator goed schoon te maken ter vermindering.


Ideaal voor het verwijderen van stof op moeilijk bereikbare plaatsen.

Onze kat ligt dagelijks op de verwarming - zo`n hele brede radiator van een halve meter hoog- te braden. Radiatorborstel met flexibele steel. Met een radiatorborstel , bij de blokker. Want als het stof plakt, dan zal de radiator wat vettig zijn door bv roken of eten koken en krijg je het droog moeilijk weg. Een nieuwe droge dikke handdoek eronder laten liggen totdat alles weer gedroogd is.


Kate Elegante benen in een panty van Kate. A-Force A-Force: grote kracht, kleine prijs.

LSC De lampen van LSC: energiezuinige sfeermakers. Candra De ultieme sfeermaker in huis. Spectrum Prijsbewuste doe-het-zelvers kopen bij Action. Office essentials Maakt (huis)werk leuker.


Spargo Maakt schoonmaken makkelijk. Om het stof bij de radiatoren te verwijderen zijn speciale hulpstukken te koop bij de huishoudzaken zoals de Blokker. In plaats van een stofzuigerhulpstuk zijn er ook radiatorontstoffers te koop.


Re: Schoonmaken radiator. Het rooster zou er af moeten kunnen. Dan haal je bij Blokker de lange steel met ragger ( in de aanbieding en met de juiste lengte, speciaal voor de verwarming ). Het microvezel verwijdert het met daarop wat allesreiniger en . Aanbieding bij Kruidvat. Details van deze Blokker aanbieding.


Deze pagina toont Blokker webwinkel aanbod per winkel , met trefwoord radiator -isolatiefolie. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij . Blokker heeft een breed assortiment van goede, betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Dit droogrek kunt u ophangen aan een radiator , balustrade of een balkon. Maar u kunt hem ook op. Uw radiator schoonmaken en poetsen? Dan is een radiatorborstel wat u zoekt!


Bestel vandaag nog uw radiatorborstel bij Megatip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts