dinsdag 17 april 2018

Slagharen wigwam aanbieding

Wie heeft er nou nog nooit een indiaan willen zijn? Met een verentooi op je hoofd beleef je de meest spannende avonturen en overnacht je knus in een wigwam. Net als vroeger in het wilde Westen!


Overnachten in een Wigwam tent is een ontzettend leuk iets voor maximaal twee. Je hebt onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van het attractiepark.

De prijs, die bepaal je zelf! Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Slagharen met verblijf in een Wigwam Deluxe. Blijf slapen als een heuse indiaan in een wigwam deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand.


Elke wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met een. Mexicaanse sferen - Inclusief gratis animatie en shows - Bezoek één van de themarestaurants - Een dag spenderen in shopstad Zwolle behoort ook . Moet je de gezichten van je kids zien als je ze vertelt dat ze in een wigwam , Cowboy Cottage of een Mexicaanse Hacienda mogen slapen.

En je krijgt er ook nog een heel attractiepark plus nieuw waterpark met veel . De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, ruimte en rust. Ontdek het pretpark met meer dan attracties en shows, blijf slapen in een wigwam en . De Wigwams staan het verst van het attractiepark af. De afstand is prima te voet te doen en zal ongeveer minuten maximaal duren. Terwijl je naar het attractiepark loopt zie je van alles onderweg. Alle wigwams zijn omgetoverd tot . Tips (ook over wat eventueel nog mee te nemen) , antwoorden op mogelijke vragen die je nog kunt hebben, aanbiedingen en boekingsmogelijkheden staan verderop in deze blog.


Scholen en groepen vanaf personen kunnen al boeken vanaf € 1per persoon per nacht inclusief ontbijt. Boek voordelig een vakantiehuisje, lodge, wigwam tent of caravan en geniet met uw gezin in dit prachtige pretpark. Met ruim attracties en zwembaden zullen . Indian WigWam arrangement. Het arrangement bestaat uit dagen en nachten. Verblijf in een authentieke wigwam (wel de deluxe versie ;)), een Hacienda of in een vakantiehuisje type Colorado.


Wees dan goed voorbereid!

Deze aanbieding is inclusief:. We komen zeker en vast terug, al was het voor ons toch een eindje rijden! We hebben fantastisch weer geha ongelooflijke avonturen beleeft. Met meer dan attracties, exclusieve faciliteiten speciaal voor vakantiegangers (zoals een binnen- en een buitenzwembad) en een prachtige omgeving .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts