dinsdag 17 april 2018

Pachira aquatica katten

Hoe moet je deze verzorgen, en waar kun je ze kopen? Dit is begrijpelijk aangezien de gevaren van verkeersongevallen op zowel het platteland als in de stad aanzienlijk zijn. Maar ook binnenhuis kan het leven gevaarlijk zijn. Van de week heb ik bij de intratuin een grote kamerplant gehaald.


De pachira aquatica (watercacao).

Lyzz: Huiskat Huiskat : Berichten: 30: Lid geworden op: aug. Een van onze katten is de laatste tijd flink afgevallen en doet geregeld braken. Meer resultaten van forum. Ze kijken er in ieders geval niet naar . Is mijn plant giftig voor mijn kat of hond? Hier vind je een verzameling aan planten die veilig zijn voor huisdieren.


Bij het opeten van de plant dan tenminste.

De naam Money Tree heeft deze kamerplant te danken omdat in het Verre Oosten wordt geloofd dat de bladeren geld kunnen vangen. Pachira Aquatica , Watercacao of Geldboom. Daarom is het een ideaal kado voor house warmings en verjaardagen. Voor katten giftige planten.


Kamerplanten: Agave (Agavaceae) GIF: Gehele plant. SYMPTOMEN: Ernstige maag-darmontsteking, heftige krampen. Amaryllis ( Hippesastrum) GIF: Gehele plant. Katten zijn echte vleeseters. Toch zijn veel poezen ook dol op een groen hapje.


Maar lang niet alle planten en groenten zijn veilig voor je kat , sommigen zijn zelfs ronduit giftig. Welke planten moet je mijden, met welke groenten moet je oppassen en wat zijn gezonde alternatieven? Eén van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer is de Areca. Een sterke en mooie palm die in één keer een lekker tropisch sfeertje in huis brengt.


Bekijk onze verzorgtips voor de gemakkelijk te verzorgen kamerplant olifantspoot , oftewel de Beaucarnea. Wat is dit een makkelijke en mooie kamerplant zeg: de pachira aquatica. Ook wel de geldboom genoemd.

Het schijnt een plant te zijn die je tegen kunt komen op een housewarming omdat het volgens de traditie een plant is die je iemand cadeau doet om diegene geluk te wensen, ook op financieel gebied. Gras eten is voor katten niet ongezon het zorgt dat eventuele opgelikte haren middels haarballen weer naar buiten kunnen komen. Als katten zich misselijk voelen zullen ze grassoorten opzoeken om zo het braken te stimuleren. Haar leerachtige, vijf- tot achttallige blad is erg fraai.


Door de gevlochten stam is de plant een echte blikvanger. Ze staat het liefst op een warme, lichte plek. Wat meer schaduw of volle zon wordt . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Na lang zoeken, heb ik hopelijk en eindelijk, een geschikt forum gevonden waar ik hopelijk antwoord kan krijgen op mijn vraag. Mijn plant, watercacao (of PACHIRA AQUATICA ), lijkt te streven. Ik heb de plant in de gevlochten versie (je hebt ze ook ongevlochten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts