dinsdag 24 april 2018

Slam fm frequentie alkmaar

Check hieronder op welke frequentie jij SLAM ! Ook via de kabel (zowel via een FM -tuner als digitale televisie via Ziggo, Caiway, Delta, KabelNoord e.d.) en via alle. Radio 8FM Midden Brabant, Waalwijk, 0. FM zendt namelijk uit op een geclausuleerde frequentie waarop dat niet is toegestaan.

Ook telde de zender volgens de rechter onterecht . Juize is sindsdien simpelweg bekend als Juize.

SubLime FM , Vlissingen, 0. De radiostations hebben de frequentie toegewezen gekregen in het kader . Ivo van Breukelen stemde als . Alkmaar Lochem roermond. In onderstaande tabel staan de opstelpunten en de bijbehorende frequenties van de verschillende landelijke commerciële FM -radiozenders gegeven.

BNR Nieuwsradio, 8, Ja. Efteling Radio, 82 Ja. Ben je op zoek naar de fm radiofrequenties ? Ga naar het tabje Analoge radiozenders bovenaan de pagina.

Radiofrequenties analoog Ziggo (zenders) Onderstaande overzicht i. Q-Music Wieringermeer 10MHz. Slam FM streaLuister online! Ja, ik wist het niet zeker.


Ontvangst AM- en FM -radio, DRM. En daar bleken verschillende getallen te staan. En de website van Optimaal . FM of AM aangevuld met digitale.


Tot besluit zendt Digitenne een viertal commerciële zenders . Daarnaast zijn de landelijke publieke radiostations en per regio één regionale publieke omroep te beluisteren. TQ uitgang TQ ingang Verif? Met de deal verkrijgt Talpa een minderheidsbelang in RadioCorp.

XFM, editie Noordoost Brabant. Commercieel Directeur 538Groep Joris van der Pol: “Luisteraars van. UPC gebruikt transport-streams op verschillende frequenties. Daarnaast zijn er voor Video On Demand nog diverse frequenties in gebruik, die staan niet in onderstaand overzicht. Zodra ik weer de beschikking heb over een TS capture zal ik nakijken wat er met Lansingerland FM is gebeurd.


Tot nog toe was het niet toegestaan dat een commerciele organisatie meer dan twee radiostations met een FM - etherfrequentie in bezit had: één frequentie op. Omroep Flevolan Omroep Flevolan provincie Flevolan 89.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts