donderdag 5 april 2018

Stuv pelletkachel

Ontdek de meest ecologische en stilste pelletkachel van zijn generatie. Stûv P-met stalen basis. Ommanteling in hout, glas of ieder materiaal dat u aanstaat: maak uw pelletkachel persoonlijk en passend met uw . De drie modellen pelletkachels uit de P-serie van Stuv geven een nieuwe visie op vuur. De pellets kachels hebben een natuurlijke convectie en straling en gepatenteerde technologie om de vlam vorm te geven.


De kachel geeft straling door de grote ruit en houtpellets worden aangevoerd door opwaartse stuwing.

Een warm verhaal over eenvou soberhei efficiency. Waar vorm samengaat met functie en objecten geïntegreerd worden in de architectuur. Dankzij natuurlijke convectie en stralingswarmte is deze kachel ongelofelijk stil.


Ook geen getik van de pellets die vallen, deze worden . Pelletkachel Stuv Pverkrijgbaar met houten, glas, stalen onderstel. Zeer stille pelletkachel. De zeer aanwezige en mooie vlam zorgt voor een gezellige sfeer en verspreidt een aangename . Enerzijds zorgt een nieuwe pelletaanvoermethode voor een rustige, volle vlam en anderzijds maakt deze .

Sindsdien lijkt het erop dat de fabrikanten hun toestellen op die punten grondig verbeterd hebben. Vrijstaande pelletkachel Stuv P-10. De Stuv P-is werkelijk waar prachtig vorm gegeven.


Het bovenste deel van de Stuv P-is draaibaar, op deze manier kunt U de stralingswarmte richten en is het vuur zichtbaar vanaf meerdere kanten. Naast houthaarden heeft Stuv ook pelletkachels en gashaarden in zijn assortiment zitten. In het verleden was Stuv niet gericht op het leveren van gashaarden.


Om toch de vraag naar gashaarden te vervullen, is het merk een samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf Tulp. Aangezien beide organisaties . Altijd al willen binnen willen barbecueën in uw Stuv houtkachel? Dan is de barbecue rooster van Stuv zeker iets voor u! Wij verwijzen U naar deze rubriek waar je het hele aanbod van Stuv kachels kan zien. Stuv hebben we bij de rubriek houthaard inbouw geplaatst omdat het aanbod van deze kachelproducent hier het sterkst bij aanleunt.


Houtkachels, gaskachels, mazoutkachels, pelletkachels , kolenkachels en inbouwcassettes. Bezoek onze showroom van 650m². Trappen, vloeren, keukenbladen, badkamerinrichting, raam- . Er worden geen gewone houtblokken gebruikt bij pellethaarden, maar samengeperste houtrestanten die gemiddeld goedkoper zijn dan hout.


Wij werken enkel met betrouwbare merken die voldoen aan strenge . In onze ruime toonzaal kan u zowel vrijstaande als inbouwtoestellen bekijken.

Voor houtkachels kan u bij ons terecht voor de merken Spartherm, Dik Geurts en STUV. Voor de sfeer zorgen de gashaarden van DRU, Faber en . Het bedrijf uit Namen stelde voor de ontwikkeling van zijn nieuwste pelletkachel een team samen van wetenschappers, ingenieurs en ontwerpers. Parallel sloot het ook partnerships af met onderzoekscentra en universiteiten.


Dit toestel stoot 2keer minder CO uit . Test Aankoop is alvast gewonnen voor dit toestel en riep een actie pelletkachels in het leven van augustus tot oktober. Maak nu uw afspraak voor een bezoek in onze showroom, wij begeleiden u graag in uw keuze. Bij ons krijgt uw project de grootste prioriteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts