dinsdag 17 april 2018

Koeltasje insuline pennen

Uw insuline op veilige temperatuur. Het is belangrijk om uw insuline altijd koel te bewaren. Onderweg het liefst zonder koelelementen of het gebruik van elektriciteit.


Houdt insuline voor minstens uur op een veilige temperatuur. FRIO koeltasjes hebben geen ijs, koelelement of elektriciteit, maar alleen water nodig om te activeren.

Verschillende afmetingen voor combinaties van pennen en navullingen. De Frio Tas biedt de oplossing om insuline veilig te houden geschikt voor pennen Voor twee insulinepennen OF een pen en navullingen. Afmeting : x 18cm Niet-leden _23.


FRÍO VÍVA INSULINE REISTAS, voor pennen OF pennen en navullingen. Op voorraad kan verzonden worden binnen dagen . Met een insuline koeltas kan de insuline tot maar liefst graden koel gehouden worden. Het koeltasje houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui.


De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water.

Wring het overtollige water eruit of dep het droog met een handdoek. Plaats de insulinepennen in de bijgeleverde poly . Geschikt voor twee normale insuline pennen. Grote insuline koeltas Frio (20½ x cm).


Koeltasjes voor uw insulinepennen , -patronen of pomp. Waar laat u uw insuline tijdens de vakantie? Vaak is dit een heel gepuzzel, maar met een koeltasje wordt dit een stuk eenvoudiger.


Dit koeltasje is geschikt voor insuline pennen en navullingen. De Individuele Tas is ontwikkeld voor het dragen van een enkele insuline - of adrenaline pen. Bijzonder grote FRIO koeltas voor speciale situaties.


FRIO biedt een effectieve, goedkope oplossing aan voor het probleem om insuline op een veilige temperatuur te houden, zonder het gebruik van een koelkast of koelelementen. Het etui kan vervolgens in de bijbehorende beschermetuasworden geplaatst. Het blijft ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (°C - °C, afhankelijk van de omgevings-temperatuur) en kan vele malen opnieuw worden gebruikt. Ook te gebruiken voor medicijnen die koel . Insuline mag nooit boven de 30°C uitkomen.


De cooling bag houdt onder meer uw insuline koel.

Het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui onder in koud water. Te koop: koeltasje voor insuline pennen.


Merk: frio op vakantie gebruikt om mijn insulinepennen koel te houden, werkt perfect! Zakje in het water leggen dan worden de gelballetjes koud en daar de. ICool koeltas hier bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts