vrijdag 10 juni 2016

Farmlight lampolie blank

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Voor iedereen een voordeel. Roet niet bij juiste lontinstelling. Mag niet worden gebruikt als motorbrandstof, smeermiddel of voor verwarmingsdoeleinden in petroleumkachels!


Instructies van de olielamp-fabrikant opvolgen. Geschikt om decoratieve lampen en fakkels, etc met lont aan te steken.

Dankzij de vloeibare paraffine wordt de vloeistof snel door de lont getransporteerd en is deze snel gereed voor . Met onze producten houd je jouw huis spik-en-span. En terwijl jij aan het poetsen bent, knabbelt je hond lekker op een van onze traktaties. SPAR is altijd in de buurt. Ik heb nog eens uitgezocht in hoeverre Zibro olie nou verschilt van Farmlight olie wat betreft zwavel en aromaten gehalte.


De olie is ontvlambaar bij een temperatuur boven de 1°C. De fles heeft een handige schenkschuit en een kinderveilige sluiting. Om uw prijs te zien dient u ingelogd te zijn!


Beschikbaarheid: In voorraad.

De lampolie is een reukloze brandstof en roet niet bij de juiste lontinstelling. Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord.


Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Advies verkoopprijs: € 80. Artikelgroep: overig huishoudelijk. Leverbaar vanaf: Benodigde licentie(s):. Omschrijving Afbeeldingen (0) Beoordelingen (0) Bekijk ook.


Met handige easy fill schenkdop. Er zijn geen beoordelingen voor dit product. Blanke lampolie van Farmlight. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Chempropack lampolie aanbied. Ruim assortiment, binnen tot dagen geleverd.


Betaal zoals jij wil vooraf of achteraf. Lampenolie liter blank. Vakmanschap Erkend installateur. Zo kun je zonder te morsen de lampolie in de olielamp schenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts