maandag 6 juni 2016

G6 gasmeter hoeveel kw

De tabellen bevatten de standaard voorziene meetcapaciteiten. Voor aansluitingen met grotere capaciteit wordt een apart dossier opgestart. Teller, Qmax, Leveringsdruk mbar.


Hallo, Wij hebben in ons bedrijfspand een Ggasaansluiting (volgens essent is dit kW ). Hierop zouden wij graag een 225. BTU (6kW ) gasheater aansluiten.

Afstand van de gasmeter tot aan de heater is circa meter. Hoe dik moet de leiding zijn? Ik moet rekening houden met de . Overzicht gasmeters met bijbehorende meetrange - Onafhankelijk. Jaarverbruik in kWh , Aansluitwaarde in Ampère. Op kachels staat op het typeplaatje vaak vermeld hoeveel mgas per uur de kachel verbruikt.


Ooit zijn we begonnen met de verkoop van KWH - meters, vanwege de grote vraag naar gasmeters , hebben we deze opgenomen in het assortiment. Normaal weet je installateur altijd hoeveel je exact nodig hebt,kan je altijd aan hem vragen.

Voor de meeste huishoudens is dit meer dan toereikend. De aansluitcapaciteit, ook wel aansluitwaarde, geeft aan hoeveel ampère elektriciteit of kubieke meter gas maximaal per uur door uw aansluiting kan. Bij stroom gaat het om de maximaal toegelaten hoeveelheid in ampère dat normaliter wordt begrensd met zekeringen. Bij gas geeft dit om de hoeveel kubieke meters dat . Let wel even op dat je een gof een gmeter aanvraagt ( meestal heb je al genoeg aan een gmeter ) Het voordeel en nadeel van een oude gasmeter is dat ze van metale onderdelen zijn gemaakt en daardoor fraude gevoelig zijn . Mijn nieuwe woning moet op het openbare gasnet worden aangesloten.


Voor de aansluiting heb ik inmiddels offerte ontvangen. Wat ik mij afvraag is of er. Dit tarief is afhankelijk van de capaciteit van uw gasmeter. De meeste huishoudens vallen in de laagste categorie (tot en met G). Op uw meter staat welk type het is.


Periodiek aansluittarief. Huishoudens en bedrijven met een te grote meter betalen meer dan noodzakelijk is. Bij elektriciteit gaat het om de maximaal.


Consumenten en zakelijke kleinverbruikers beschikken standaard over een type gasmeter G6. U kunt het type gasmeter terugvinden op de meter zelf. Ophangbeugel kort mm t.

PERIODIEKE AANSLUITVERGOEDING. Jaarlijks betaalt u een vast bedrag om de aansluiting in stand te houden. Capiciteit gasaansluiting G- klusidee.


Heb eens een restaurant gemaakt waarbij er 1Kw op een Ggasmeter zit, omdat de eigenaar de meter niet wilde verzwaren. Vorige huurder en eigenaar hebben geen informatie voorhanden en ook bij Stedin krijg ik nul op rekest. En wat voor soort gasmeter heb ik dan nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts