dinsdag 14 juni 2016

Vaillant vhr 2428c driewegklep

Gebruik geen schuurpapier. Brandspiritus is ook mogelijk. Vermoedelijk gaat de driewegklep te zwaar waardoor er vonken ontstaan tussen de koperen contacten ontstaan. Deze vonken veroorzaken zwarte aanslag welke niet meer elektrisch geleidt.


Vind vaillant driewegklep op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Ketelonderdelen vervangen?


Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen.


Dit is een defecte driewegklep. Het indrukken gaat te zwaar en de klep komt veel te langzaam omhoog.

Begin dit jaar had ik een probleem met mijn ketel. Ik heb toen enkel de cartridge op zich vervangen door de . Vaillant VHR - C zonder vraag van CV of. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Daarin zit een onderdeel, een zgn, driewegklep , die ervoor moet zorgen dat de ketel kan schakelen tussen verwa. Bedankt voor heldere uitleg. Ik kreeg alleen lauw tapwater (en cv wel warm) Bleek dat de driewegklep vastzat.


Met een tang het pennetje vastgepakt en omhooggeduwd en voila: de klep springt helemaal los en zit weer zoals het hoort. Nu heb ik weer volop heet water. Nadeel is wrsch wel dat iedereen weer lang onder de . Hoogstwaarschijnlijk de. Haal tijdens dit prcess het motortje van de driewegklep af zodat het toestel de azijn alleen door het teostel pompt.


Helaas niet zomaar even . Prijs €1- RNR Handelsonderneming is de specialist op het gebied van gebruikte CV onde. Ik woon sinds April-in dit huis en afgelopen jaar geen probleem gehad. Sinds begin deze week krijg ik enkel lauw water uit de kraan wat varieert naar beetje warm naar koud.


Ik zie geen foutcode op het display.

Verder heb ik de thermostaat op temp continu . Driewegklep van ketel VHR - 28C maakt steeds meer herrie. Vervangen cartidge helpt kortstondig. Nu is ook de motor volgens mij kapot. Ook op internet zijn veel dezelfde klachten hierover te vinden.


In deze video zie je hoe een defecte en een nieuwe driewegklep bewegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts