dinsdag 28 juni 2016

Helex woody loft

Bekijk hier de houtkachel Woody Loft. Het ontwerp is gebaseerd op symmetrie en rust. De producten zijn gemaakt met passie voor detail en vormgeving. De Woody Base is een strak vormgegeven kachel.


Deze houtkachel past zowel in een modern als klassiek interieur.

De Helex Woody Loft is een kW krachtige houtkachel die door een Nederlands ontwerpbureau is bedacht. De kachel is praktisch in gebruik en is gemaakt uit pure materialen: een functioneel ontwerp met een luxe uitstraling. De geribde zijkant (foto 3) geeft de kachel een stoere degelijke uitstraling, waarbij de eikenhouten voet juist weer een . Btw en af magazijn te spijkenisse. Bezorgen en montage in overleg mogelijk tegen meerprijs. Grote zomer showroom uitverkoop.


Bij focos haardenspeciaalzaak, deze houthaard van helex.

De helex woody loft is met veel zorg ontworpen door design studio wolterinck. Hun ontwerpen zijn altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Kachelzaakgroningen heeft een Helex Woody Loft Houtkachel voor u uitgezocht. Nu wel heel gunstig geprijsd. Zij ontwerpen interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten met een eigen signatuur.


De ontwerpen zijn altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is ingetogen. Haarden Brochures aanvragen? Staal in combinatie met natuurlijke materialen in een ontwerp van DESIGN STUDIO WOLTERINCK.


Deze ontwerp studio staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling. En zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van . Ik ben benieuwd naar de prijs van dit product, stuurt u mij deze per mail. Graag zou ik een uitgebreide offerte ontvangen inclusief de installatie, u mag mij bellen.


Vul hieronder uw gegevens in om een vraag te stellen over dit product. The Dovre Vintage wood burning stove is the smallest of the Vintage range.

Helex houtkachel Woody Loft 6KW by Wolterinck design studio. Find this Pin and more on A Playroom by qweenofyou. Available in a choice of finishes, the . Heeft u een vraag of bent u op zoek naar de perfecte haard of kachel voor uw huis? Naar de website van Helex. Of bij vragen neem contact met . Een van de eerste spelers op de kachelmarkt.


Veel mensen kennen nog de “Binkie” allesbrander. Het bedrijf aan de Leidse vaart bij Haarlem heeft nu moderne kachels als de Woody en de Loft. Stovax Vogue Midi Houtkachel. Imagefoto - ORTNER GmbH. La nuova stufa BONNY by Piazzetta.


Jydepejsen Mido met speksteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts