woensdag 29 juni 2016

Extraflame viviana handleiding

Download hier gratis uw EXTRAFLAME Viviana handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. KANALISERING WARME LUCHT.


De buis bestemd voor de kanalisering van de warme lucht moet een binnendiameter van mm hebben, geïsoleerd zijn of op zijn minst beschermd tegen warmteverspreiding. De lengte mag niet meer dan meter bedragen. Open het deksel van het reservoir en laad de pellet met behulp van een vulschep.

Extraflame raadt u aan om voor haar . HET GEBRUIK VAN VERVALLEN PELLETS OF EEN WILLEKEURIG ANDER. MATERIAAL, BESCHADIGT DE WERKINGEN VAN UW KACHEL EN KAN. ERVOOR ZORGEN DAT DE GARANTIE . Lees aandachtig de instructies voor de installatie, het gebruik en het onderhoud van uw kachel.


Nederlandse handleidingen en testrapporten . De handleiding is een integraal onderdeel van het. Bekleding in geëmailleerd staal en bovenzijde in ceramiek Hete lucht ventilatie Aslade Uitneembare haard in gietijzer Warmtewisselaar manueel schoonmaaksysteem Veiligheidsthermostaat Interne. Een leuke, goedkope pelletkachel.

Deze haard heeft ook een gietijzeren binnenwerk! Hiermee heeft deze kachel een extreem goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor de Graziosa steel plus moet de warme lucht verplicht gekanaliseerd worden. De uitgangs- diameter voor kanalisatie is millimeter, voor de maximale lengte van kanalisatie wordt zes meter aanbevolen.


De leidingen voor kanalisatie moeten altijd beschermd zijn of tenminste beschermd zijn tegen warmteverlies. Type: Vrijstaande kachels. Vermogen: - 1kW-N - 1kW-M kw. Inhoud reservoir: kg.


Extra functie: Centrale verwarming . The pipe destined for ducting the hot air must have an internal diameter of mm, be insulated and protected from heat loss. The length must not exceed metres. Re: gewenste temperatuur instellen.


Je kachel staat waarschijnlijk momenteel in een ECO-modus, waardoor die eens de temperatuur bereikt is stopt en pas weer aanslaat nadat de temperatuur graden is gezakt. Raadpleeg je handleiding en schakel deze . Degelijk merk en in zeer goede staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts