woensdag 15 juni 2016

Climarad werking

Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Wie energie bespaart helpt het. Energiebesparing wordt daarmee op een unieke manier gekoppeld aan een gezonde binnenluchtkwaliteit.


Klik hier voor de infomercial. In een woning of ander gebouw raakt de binnenlucht op vele manieren vervuild.

Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Het voorverwarmen door middel van warmteterugwinning is niet alleen comfortabel, maar betekent bovendien een flinke besparing op de energiekosten. In deze handleiding vindt u alle details over de bediening en onderhoud van uw ventilatiesysteem.


Ook vindt u een kort overzicht van wat u kunt doen bij eventuele . Om het maar eens duidelijk te stellen: de combinatie vloerverwarming en ventilatieroosters. Dit gebeurt vraaggestuurd in combinatie met warmteterugwinning om energie te besparen. Is deze onvoldoende, dan worden de ventilatoren geruisloos ingeschakeld.


Climarad filters besteld u eenvoudig online bij de WTW-FILTERSHOP.

Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve merknaam eigenaars. De toevoer filters dienen gemiddeld 1x per jaar te worden vervangen, afhankelijk . ClimaRad zorgt voor een optimale ventilatie en hoog comfort. De werking van ClimaRad.


Andere energiebesparende maatregelen dragen niet bij aan de verbetering van het binnenmilieu. Deze combinatie is uniek. Woningen worden voor een goed binnenmilieu steeds meer afhankelijk van een goede ventilatie, omdat door . Decentrale ventilatie met warmteterugwinning. Toevoer van schoon gefilterde en voorverwarmde buitenlucht. Afvoer van gebruikte lucht.


Via twee roosters in de buitenmuur wordt schone lucht aangevoerd en vervuilde lucht afgevoerd. Warme, vervuilde lucht uit de woonkamer wordt door de Climarad aangezogen. Bestaande bouw (EPA) via Vabi Vastgoed.


De afstand tussen de onderkant van de radiator en de afgewerkte vloer bedraagt. Komt de geluidsbelasting hierboven, dan moet er naar geluidbeperkende maatregelen gekeken . Nu lees ik veel over climarad , zijn er ook andere systemen. Sensoren meten de luchtkwaliteit en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts