donderdag 16 juni 2016

Ventilator imac maakt veel geluid

Nadat u een iMac aansluit op een stopcontact en deze inschakelt, maken de ventilatoren veel lawaai en draaien ze op volle snelheid. In dit geval kunt u het probleem wellicht niet oplossen door de iMac uit te schakelen en opnieuw in te schakelen. Lees hoe een Apple product de inwendige temperatuur bewaakt en ventilatoren gebruikt om essentiële onderdelen af te koelen.


De Mac mini zuigt via ventilatieopeningen aan de onderkant koele lucht aan en voert hete lucht af via de achterkant. Dat is op zich allemaal goed gegaan.

Op ding na dat de ventilator veel lawaai maakt. Dat was niet eerder het geval. Het enige wat ik kan bedenken is . SMC fancontrol de CPU fan, de harde schijf en de ventilator op voluit gezet maar deze maken een ander geluid. Macbook Pro maakt extreem veel geluid - Macs.


Ventilator geluid iMac ? Meer resultaten van gathering.

Mac vraagje - Belgiumdigital forum forum. Deze morgen bij het opstarten van mijn iMac blijft de ventilator op hoge ( lawaaierige) toeren draaien. Meestal is dit maar heel even en zakt de snelheid en bijpassend geluid. Een warm wordende, of lawaai makende iMac of MacBook kan makkelijk stofvrij worden gemaakt door een van de specialisten van Bereikbaar. Op de volgende pagina leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer uw apparaat te warm wordt of veel lawaai maakt.


Wanneer System Management Controller (SMC) herstellen? De computer maakt lawaai, maar waarom? Meestal komt dit door stof of iets dat vast is komen te zitten. Als u te maken heeft met een ventilator die veel lawaai maakt , is dit eenvoudig te verklaren. De ventilator is defect of . Daardoor zal er ook veel geluid worden gemaakt door de ventilator.


Maar lang niet altijd hoeft de ventilator op volle toeren te draaien. Veelvoorkomende onderdelen die veel geluid kunnen produceren zijn de harde schijf, de cpu- ventilator , de ventilator van de pc-kast of de ventilatoren van de grafische kaart of de voeding. Het kan ook zijn dat je pc alleen geluid maakt onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld als je aan het gamen . Trillingen worden dan veel minder overgebracht naar de kast.


Scheelt ook weer een stuk geluid.

Tot slot kun je nog even naar de voetjes van je computerkast kijken. Soms scheelt het al een heel eind als . Sinds weken ben ik trotse eigenaar van een Imac 24. HDD soms, maar verder niets.


Ik denk dat het aan de ventilator ligt. Hallo, Mijn probleem is dat mijn cpu ventilator heel veel lawaai maakt. Eerst heeft hij dit nooit gedaan, sinds dat ik gister mijn pc ging stofzuigen.


Nu maakt hij heel veel lawaai. Dit is heel erg irritant, ik weet niet hoe ik het weer normaal krijg. Ik heb zojuist een Imac Apple 2inch binnen met flash drive. Nu had ik eerlijk gezegd verwacht dat hij helemaal geruisloos was, maar dit is niet zo. Kan dit door de flash drive komen?


Is dat wat als je ooit een nieuwe comp wil? Je kan er zelfs ook windows opzetten,als je niet helemaal. Apple heeft het flink moeilijker gemaakt om de harde schijf van de nieuwe iMac te vervangen.


Wie dat toch doet, krijgt af te rekenen met veel luidere venti. Wordt de iMac veel warmer dan vroeger? Bel Mac Support voor vervanging of voor het schoonmaken.


Macturn levert uitsluitend hoge kwaliteit onderdelen die getest worden voordat het bij u . Maakt uw imac ventilator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts