woensdag 22 juni 2016

Nefit ecomline hr bouwjaar

Normaal gesproken kunnen wij de toestelgegevens zoals type en bouwjaar aflezen aan de hand van het serienummer. Gelukkig hebben de vorige bewoners van dit adres het toestel laten . Meer resultaten van forum. SmartLine HR Economy VR. Losse warmwatertoestellen bij EcomLine Classic HR -ketels. Hoog wisselend vermogen en.


Niet verwonderlijk want bij de introductie van deze CV-ketel in de begin jaren negentig was deze HR -ketel een gunstige vervanger voor de toen veel geplaatste VR-ketel. Een VR-ketel is minder veilig dan een HR -ketel en ook minder . TopLine Aquapower HRC CW4. De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit.


Daarmee begon de opmars van milieubewust en energiezuinig verwarmen. Verderop in deze brochure leest u waarom dat zo belangrijk is. Ik ben al een tijdje aan het stoeien met de cv-ketel.


Dat was ook het geval tot afgelopen januari, toen we een lekkage kregen . Nefit_GebrEcomLineExcellent. De moderne HR (hoog rendement) ketels waren tot enkele jaren geleden, voor het warm water gedeelte nog niet zo zuinig met energie. Hij doet het nog prima, maar ik wil de el.


Mechanische ventilatie : aanwezig op badkamer en toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts