dinsdag 21 juni 2016

Bizobike damme

Het strakke Aluminium frame en dito vork zijn een solide basis voor deze serie. Dit sportief model is voorzien van een 10ah batterij met de nieuwste celtechnologie van Samsung met een USB aansluiting. Ga je alleen voor het beste en zoek je een . De Kwaliteit van BIZOBIKE elektrische vouwfietsen is een feit, het ontwerpen van een model voor RENAULT met goedkeuring van hun ingenieurs is daar het bewijs van. Alle modellen bevatten een krachtige onderhoudsvrije motor in het achterwiel of in het .

Contacteer BIZOBIKE Quality Folding Bikes. Steeds antwoord binnen het uur ! Bizobike , Damme , West-Vlaanderen, Belgium. Producent van kwalitatieve Vouwfietsen. Deze winkel is geplaatst in de categorie Fietsenwinkels.


Het merk brengt zowel manuele als elektrische fieten op de markt. De samenwerking wordt gelanceerd naar aanleiding van de fietsbeurs Velofolies in Kortrijk Expo. Elektrische vouwfiets merk bizobike.

Met een totaalgewicht van 1kg is dit model één van de lichtste elektrische vouwfietsen op 36V. Met de CityBug bespaar je ti… € 6900. Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad! De winkel behoort tot de categorie Fietsenwinkels.


Damme De elektrische vouwfiets van de Damse familie Branders krijgt tot eind januari een ereplaats langs de Champs-Elysées in Parijs. De combinatie auto en elektrische vouwfiets is de . Al van bij hun opstart trokken zij de kaart van de e-bike, maar dan in een plooiversie. Dat hij daarbij zijn hand niet overspeelde, dankt zaakvoerder Bjorn aan de combinatie van een meer dan gezonde dosis durf en een uitstekend product.


Deze prima vouwfietsen zorgen ervoor dat (electrisch)fietsen plezant is. Ik ben al een paar keer aangesproken over mijn fiets. Reclame maken voor een goed product is gemakkelijk. BIZOBIKE opent een nieuwe wereld vol fietsplezier op een ecologische en duurzame manier. This shop is in the category Bike shops.


Voeg toe aan mijn favorieten. We would like to convince people, organizations and gouvernments with our great concept of green mobile solutions. Bizo Import bvba (Head Office) is situated in a city of the West-Flanders, called “ Damme ”. All BIZOBIKE Folding bikes are CE .

Ce magasin se trouve dans la catégorie Vélos. Het werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te. Om dit doel te kunnen bereiken focust het Belgisch bedrijf zich op het ontwerpen van kwalitatieve vouwfietsen aan een aantrekkelijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts