dinsdag 21 juni 2016

Honeywell co melder xc100d

Honeywell koolmonoxidemelder XC100D lithium 10-jaar. Dit is een betrouwbare en . Een koolmonoxide melder detecteert het dodelijke gas en geeft een luid alarmsignaal af. De XC-komt met een garantie van jaar en is zowel zonder als met display ( XC100D ) te verkrijgen.


Deze koolmonoxidemelder is voorzien van een 3V Lithiumbatterij en een handig display. Op deze melder zit maar liefst jaar .

Deze duurzame en onderhoudsvrije koolmonoxidemelder is voorzien van een lithium batterij met een levensduur van jaar. Bevestig allereerst de montageplaat, met schroeven en pluggen, aan de muur of plafond. Vervolgens kun je de melder. De XC1en XC100D tonen grote alarmberichten . Zoekt u een onderhoudsvrije CO melder koop hem dan snel in onze webshop. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Model XC-1maakt gebruik van lampjes om de status van de melder visueel aan te geven en heeft een garantie en productleven van jaar.

Download hier het plaatsingsadvies voor een CO Melder van de Brandweeracademie. De melders kunnen draadloos met elkaar verbonden worden. Batteriebetriebene Kohlenmonoxydmelder. Eigene, bewährte Sensortechnologie mit langer . Free delivery and returns on all eligible orders.


CO - Melder XC7 XC10 XC100D. OMSCHRIJVING: Koolmonoxidemelder . Het basismodel XCmaakt gebruik van lampjes om de status van de melder visueel weer te geven en heeft een levensduur en garantie van zeven jaar. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bel voor uw inkoopprijs! Unterschiede gibt es bei den Optionen der Benutzeroberfläche und der Lebensdauer: XC70. Jahre Lebensdauer und Garantie.


Einzigartige, auffällige. Laat u niet verrassen door het reukloze,giftige koolmonoxide. Angebote: 5€ – 9€. Produktmeinungen: Produktmeinung auf idealo verfassen.


Discount prices and with Fast delivery throughout Ireland. Een betrouwbare koolmonoxidemelder met een vaste accu die jaar werkzaam is.

Bekijk waar u op moet letten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts