woensdag 22 juni 2016

Ton van dam quote

Wat komen we allemaal tegen? Vandaag Utrecht, en meer specifiek de kapitale villa van vastgoedman en investeerder Ton van Dam. U vertrekt bijna naar de Côte? Dat leek spannen maar was het niet: Ton van Dam vertelt deze maand in Quote dat hij het faillissement in samenspraak met de curator en een bevriende Russische bankier heeft voorgekookt.


Nog één keer zwaaien we naar Bosch en Duin.

In dit geval naar het hectare grote Landgoed . Uitverkoop bij stenenschuiver Ton van Dam. Naast zijn eigen megavilla, heeft hij nog een landhuis te koop gezet. De puissant rijke vastgoedinvesteerder Ton van Dam heeft Blue Blood gered.


De man die sinds deze zomer Neerlands langste heeft, is 1 eigenaar gewo. Deze donderdag is de surseance van betaling omgezet in een faillissement. Investeerder Ton van Dam heeft Steve te Pas, oprichter van het gefailleerde spijkerbroekenmerk Blue Bloo bestolen van merkrechten ter waarde van €5.

Nee, wij hadden ook nog nooit van hem gehoor maar Ton van Dam lijkt hem te kennen, Alexander Mazanov. Hij staat sinds kort in het Handelsregister i. Enter Ton van Dam , destijds baasje van een stenenadviesbureau genaamd Multi , die Van Veggel leert kennen middels hun beide zwangere vrouwen. Jansen heeft Quote -5lid Ton van Dam gedagvaard.


Dam omdat hij de intellectuele eigendomsrechten van het merk Blue . Volgens de Friese media is de nieuwe eigenaar een rijke Rus, een goede kennis van voormalig eigenaar Ton van Dam. Hij opereert graag in de luwte, maar 'omdat Quote zo veel onzin schrijft over mij' werd het tijd voor een verhelderend gesprek, omlijst met Samson -sjekkies en witte wijn. Dit meldt het blad Quote.


Icon Yachts werd vorige week surseance van betaling verleend. De noodlijdende werf ging begin dit jaar failliet, Mazanov financierde de doorstart. Icon was in handen oud- Quote 500-lid Ton van Dam.


In de nieuwste editie van Quote spelen Steve te Pas en investeerder Ton van Dam elkaar de zwarte piet toe over het faillisement van jeansmerk Blue Blood. Het is schandalig gegaan. Voormalig zakenpartner Ton van Dam is al een jaar of tien met bootjes aan het spelen.


Zit hij zo krap, dat hij moet sjoemelen? Privé zal het wel meevallen.

De verkoop van Multi leverde hem een fraaie plek middenin de Quote 5op: met een vermogen van 3miljoen prikte het blad hem op plek nummer . No coincidence: Ton van Dam is also owner of the yard. Dutch magazine Quote estimates the wealth of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts