donderdag 9 juni 2016

Cv ketel resetten remeha

Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug. Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Mocht je verder nog problemen hebt met de cv - ketel of cv- installatie hebben, dan verwijzen we kan dat verschillende oorzaken hebben.


Reageer op deze vraag Misbruik melden.

CV bijvullen en ontluchten - Duration: 2:50. Ik heb een probleem met mijn remeha avanta 28c cw4. Hij stond vamorgen op storing e7( te weinig water) dat heb ik bijgevuld en wilde resetten maar ketel.


Remeha Tzerra: Soms gaat de verwarming spontaan. Checklist bij cv - ketel storingen. Laat de ketel een storingscode zien? Reset eerst eens de ketel, of haal de stekker er even uit.


Dat kan het probleem al oplossen.

Verdwijnt de storing niet? Gebruik dan onze handige webtool om te kijken wat er aan de hand is. Is de cv - ketel aangesloten op het stopcontact?


Het display heeft twee posities en geeft informatie over de bedrijfssituatie van de ketel en eventuele storingen. Het duurt ongeveer minuten voordat de ketel weer in bedrijf gaat. Hoor je borrelgeluiden in het leidingwerk? Ontlucht dan de cv -installatie en zorg dat alle radiatoren open staan.


Bij een storingscode Remeha Calenta moet deze gereset worden. Om de cv ketel te resetten moet eerst de klep naar beneden gekanteld worden. Dan ziet u het display aan de rechterzijde die ingeval van een storingscode rood knippert. In dit display ziet u links onderin “ reset ”staan het knopje daaronder . Bij een cv - ketel storing Remeha Avanta egeeft het display de letter E gevolgd door de cijfer 9. Hiermee geeft de cv - ketel de vergrendeling weer.


Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv - ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt. Dit is meestal als ik het warm water aanzet. Het water wordt dan ook niet warm, dus de CV ketel doet het niet.


Dit leek aan de ontsteker van de ketel te liggen. Afmetingen, opstellingsruimte en aansluitpunten.

Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. De meest voorkomende storingen van de Remeha Avanta vind u hier onder. EGeen vlamvorming, controleer of de gaskraan is geopend.


EGeen goede ionisatie. We hebben de verwarmingen. Helaas stond er nergens beschreven dat dit . Indien op het display geen reset wordt weergegeven dient de ketel uit- en na seconden weer ingeschakeld te worden alvorens de storing ge- reset kan worden. Indien uw Calenta nog steeds of weer in storing is, kijk dan eens . Mijn Cv ketel geeft geen display meer aan? Is deze uitgevallen of uitgeschakel dan dit herstellen en het toestel opnieuw starten ( resetten ) of ontsteken.


Controleer of de stekker in het stopcontact zit. P ,ketel is nu besteld maar nu moet ik voorlopig nog even naar beneden schreeuwen, heb koud water, wil je de ketel resetten ! Dit kunt u zien aan de zwarte wijzer van de drukmeter (die zich meestal bij de C.V. - ketel of bij de radiator waar je meestal bijvult bevindt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts