dinsdag 21 juni 2016

Zwembad slang

Een zwembadslang is een broodnodige accessoire wanneer u bijvoorbeeld uw schoonmaakset, pomp of verwarming aan uw zwembad wilt koppelen. Wij bieden de mogelijkheid om de slang per sectie van te bestellen. Slang voor intex pompen!


Voor 16:uur besteld = morgen in huis! Zwembadslangen laten u toe om uw filterinstallatie te zetten waar u wil!

Ben je op zoek naar zwembadslangen of koppelingen voor je zwembad , wij bij HORNBACH hebben ze op voorraad. Door de verschillende materiale is er voor een ieder het juiste product. Bekijk het online in onze webshop! Deze slang is geschikt voor de aansluiting op filterpompen of zwembadverwarming.


Hier koopt u flexibele speciale EU kwaliteit Solar slang van 38mm doorsnede. De prijs die u betaald is per meter echter de aantallen meters die u besteld wordt aan een stuk geleverd. Levering aan stuk mogelijk tot maximaal meter lengte.


Koop of Verkoop zwembad slangen op Marktplaats.

Nu extra voordelig Koop nu uw zwembad accessoires bij heuts. De grootste online speciaalzaak in aquarium- en vijverproducten. Deze 32mm zwembadslang wordt gebruikt tussen het zwembad en bijvoorbeeld de filterpomp of de warmtepomp. De prijs is per meter, je kan eenvoudig aangeven hoe lang de slang moet zijn.


Ook beschikbaar in 38mm. Op zoek naar koppeling of verbindingsstuk voor uw zwembadslang ? Door de gladde buitenwand kan men deze slang met normale PVC fittingen en Mega PVC lijm type Sof WDF-verlijmen. Deze spiraalslang is zeer geschikt voor zwem- en bubbelbaden. Voor zwembad robots, stofzuigers en zembadpomp verlenging.


M - Deze blauwe, soepele, lichtgewicht drijvende slang is uitermate geschikt als verbindingsslang op uw filterinstallatie of stofzuigerslang. Intex slang voor filterpomp 5m 32mm Expand . Volgens de verkoper zou dat ook goed zijn om de soepele PVC buis in de . Ik heb me een potje hogedruk PVC lijm gehaald. Te gebruiken als installatie slang voor uw zwembad.


Te bestellen in lengtes van 1. Het aantal wat u invult is het aantal lengtes van 1. Dit wordt geleverd als één geheel.

De maximale aan een gesloten lengte is meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts