donderdag 9 juni 2016

Gouden azeztuliet

Resoneert met de zonnevlecht. Zo is azeztuliet met ingesloten ijzer en rutiel geelbruin. Deze steen wordt azeztuliet goud (of gouden azeztuliet ) genoemd. Azeztuliet: uitgebreide informatie over o. Gouden azeztuliet is een steen met een hoge vibratie en versnelt de spirituele ontwikkeling.


De steen vergroot het bewustzijn en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam.

Hij activeert je wil tot manifesteren, op een manier die je ego achterwege laat, voor het hoogste goed van iedereen. Hij leert je ook opmerkzaam te zijn bij de intenties van . Generators zijn helemaal in. Behalve als krachtsymbool vormen de generators ook een heel mooi sieraad voor elk interieur. Gemaakt van de mooiste stenen en gezet in echt India zilver.


Zeer hoogstaande afwerking. Gouden driehoek, krachtige zuivere lichte energie. Deze straal is verbonden met het Christusbewustzijn en helpt met het wakker worden van al onze lichtlichamen.

Echt een Kristal voor een Healer Heeft een Zuivere en zeer hoge Frequentie. Dit Kristal is net zoals de gele danburiet verbonden met de Gouden Straal, deze kristallen samen zijn zeer krachtig. Himalaya gold azeztuliet met zijn zeer zuivere vibratie is afgestemd op de hoogste vibraties en brengt deze naar de aarde om de spirituele.


Dit kristal is net zoals de gele danburiet verbonden met de gouden straal, deze kristallen samen zijn zeer krachtig. Deze gouden energie staat voor: goddelijke geest, bron en schepping. Het gaat hier om een zeldzaam kristal waarvan de gouden kleur in de binnenzijde van het kristal gevormd is.


Een prachtig halssnoer in pure engelen edelsteen Coelestien of Angeliet genoemd. Met zijn prachtige hemelsblauwe kleur verovert hij stormender hand je hart en blijft hij een trouwe vriend om elke dag bij je te hebben en te koesteren, meteen alle blikken naar zich toetrekkend als je het halssnoer om hebt. Ruben Robijn Transparant. De diameter van de kralen is mm.


Helix piercing met antiek gouden slang. Industrial piercing met metallic gekleurde balletjes. Gekleurde industrial piercing als schroef. De hogere zelf wordt gestimuleerd.


Gouden Calciet of Gele Calciet kan dus uitstekend worden gebruikt voor het afstemmen voor consulten, visioenen of meditaties. Verder geeft het de ziel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts