donderdag 2 juni 2016

Linido douchezitje opklapbaar met rugleuning

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Linido douchestoel opklapbaar wandmontage met armleuningen. Bestel deze en andere Handicare Linido producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


De maatvoering van de douchezitting is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen.

De lichte textuur voorkomt . Naast de prettige ondersteuning van de zitting en rugleuning is deze Linido opklapbare douchestoel ook voorzien van armleggers. Tijdens het zitten bieden de armleggers comfortabele steun aan de onderarmen. Vind linido douchestoel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Deze linido douchestoel biedt een prettige steun aan de rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Het Linido Douchezitje met Rugleuning , opklapbare zitting en opklapbare Armleggers is een zeer comfortabele en praktische douchezitting.

Bekijk nu deze kunststof douchezitting met opklapbare zitting en rugleuning voor muurbevestiging van Linido. Linido Handicare opklapbare douchezitting voor wandmontage. Douchezitje Handicare Linido , uit te breiden met rugsteun , armsteunen en ondersteuningspoten. Levertijd: voorraad artikel. Emco System reling voor klapzitje met rugleuning 46.


Comfort en gemak in de badkamer. Uw klant is minder mobiel geworden, maar wil wel graag thuis blijven wonen. Onze hulpmiddelen voor badkamer en toilet geven de gebruiker precies de benodigde extra steun.


Zoals een stevige wandgreep of een douchezitje. Dit maakt het mogelijk om veilig alledaagse dingen . Het douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor de gebruiker verzekerd is van een veilige houding en een mogelijkheid om rustig te kunnen zitten. Na gebruik kan de zitting worden opgeklapt. Zo neemt deze minder ruimte in wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken.


Prachtig modern en strak douchezitje met rugleuning , poten en armleuningen voor aan de muur, opklapbaar douchezitje. De Relax douchezitting voor aan de muur is ontworpen met aandacht voor de details, zodat douchen een plezierige … € 48 95. Linido grijze douchezitting voor aan de muur met opklapbare.

De opklapbare douchestoel heeft een wit zacht zitje voor meer comfort en een veilige zit. De stoel is makkelijk te. Deze opklapbare douchestoel voor aan de muur is EXTRA comfortabel door de zachte zitting. De wand vaste douche kruk. Opzoek naar een zitje voor in de douche?


Onze klanten beoordelen ons met een 2! Plieger Lifestyle douchezitje , opklapbaar met rugleuning wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts