vrijdag 24 juni 2016

Heteluchtgordijn

Ons assortiment bevat een groot aantal Heteluchtgordijnen voor uw toepassing. Kijk hier verder van de mogelijkheden van een Heteluchtgordijn. Een robuuste en geluidsarme ventilator.


Ideaal voor gebruik in winkels, kantoren, supermarkten, garages, bioscopen…. In de zomer bruikbaar om koude lucht te blazen.

Voor plafond- of muurmontage. Kenmerken: In maar liefst uitvoeringen te leveren: model Kort, model Lang en . Zeer nette en goed werkende gebruikte luchtgordijnen koopt u bij installatiebedrijf van den hil klimaatservice in middelharnis. Een luchtgordijn creëert een scheiding tussen de koude buitenlucht en warme binnenlucht. Dé webshop voor de Doe-Het-Zelver. Uitstekend beoordeeld ( uit 10) door meer dan 9kopers.


Bestel uw luchtgordijnen vandaag nog! Inclusief montage door heel Nederland.

Het is economisch gezien aantrekkelijk om een efficiënte en onzichtbare deur te creëren die de warmte binnenhoudt. Luchtgordijnen kunnen zelfs nog effectiever zijn wanneer ze gebruikt worden in winkels voorzien van airconditioning of in koel- en vrieshuizen. De Thermozone technologie met de precies afgestelde . Airsupply kiest uitsluitend voor leveranciers die hoogwaardige kwaliteit en de modernste technieken leveren.


Daardoor vinden de Airsupply luchtgordijnen al snel hun weg naar een groeiend aantal afnemers. Winkeliers kunnen hun deuren voortaan het hele jaar uitnodigend openzetten. Download gratis Revit-families en CAD-bestanden voor de Harmony Heteluchtgordijn van France Air op MEPcontent.


Entrees Kloosterkerk te Den Haag voorzien van hete-luchtgordijn. Ten behoeve van meerdere entrees in de Kloosterkerk aan de Lange Voorhout te Den Haag, worden in het komend najaar NHS hete-luchtgordijninstallaties geplaatst. Luchtgordijn huren bij Boels voor plaatsing boven de entree, zodat het buitenklimaat vrijwel geen invloed heeft op uw binnenklimaat. Huur luchtgordijn online!


LSA Frico is fabrikant en distributeur van luchtgordijnen, warmtestralers en luchtverhitters. Naast de standaard luchtgordijnen leveren we luchtverdeling via kanaalheaters en luchtgordijnen in combinatie met koelsystemen, complete verwarmingssystemen en producten voor bijverwarming. Het resultaat is een egale plafond kleur met een aangenaam.


Een warm welkom met een heteluchtgordijn. Vriendelijk voor uw bezoekers.

En vriendelijk voor uw energienota: heteluchtgordijnen. Systemen die stuk voor stuk excelleren in het beperken van uw stookkosten. In de wintermaanden houden de gordijnen de warmte . Gea Viento Hete luchtgordijn Deur maten?


Voltage: 2V eenfasig Staat : Gloe nieuw en verpakt Gewicht: 3Kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts