woensdag 8 juni 2016

Inventum broodbakmachine draait niet

Tijdens het starten van het programma doet de kneedhaak zijn werk niet , gevolg na uur brood bakken onststaat er echter alleen maar meel en wat geworden. En de hamvraag : hoor je de motor draaien ? De deeghaak wilde niet meer draaien. Ik heb nu de behuizing gedemonteerd met daarin.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Waar men op moet letten bij de aanschaf van een broodmachine voor het maken van een glutenvrij broo is dat de machine een vierkant bakblik heeft of bij een groter bakblik twee kneedhaken.

Het display van de machine is aan, maar de machine kneed niet. De as van mijn bakblik draait heel stroef. Dit was overigens een inventum. Daar kon ik altijd heerlijk zacht en luchtig brood mee bakken.


Zowiezo met hetzelfde recept wat ik eerst altijd gebruikte niet. Heb een broodbakmachine overgenomen van iemand. Mijn eerste brood was prima nu wilde ik weer een brood bakken en dat lukte niet omdat de kneedarm niks doet.


Binnen maand begaf het bedieningspaneel het, maanden na de reparatie schoot steeds het bakblik los waardoor de kneedhaak zijn werk niet meer kon doen.

Als ik het deeg eruit haalde en dan de machine even laat draaien dan was het over. Ik wist niet of dit zo hoorde maar na een paar minuten wat het rare geluid ineens over terwijl de deeghaak wel ronddraaide. Een ander soort kneden denk ik. Dus ik weer naar bed maar een tijdje later begon het opnieuw. Ik gebruik eigenlijk altijd programma (volkoren) waarbij de machine gelijk gaat kneden.


Nu gebeurde er dus niets, wat me een beetje onzeker maakte, Uiteindelijk heb ik programma gekozen, maar is het normaal bij programma een (witbrood) dat de broodbakmachine niet gelijk begint met kneden? Vandaag hebben we gekeken naar een AFK BM-broodbakmachine. Het ging om een bijna ongebruikt exemplaar. Hij had alleen verscheidene jaren ongebruikt in een bijkeuken gestaan.


Op dit moment werkte het verwarmingsgedeelte niet meer. Om te kunnen testen zou het handig zijn om een. Mijn kneedhaak heeft nog nooit vastgezeten. Hallo, ik kan je helaas niet helpen. Het advies van Dieneke ziet er goed uit.


Reparatie door een bedrijf na de garantie is wellicht niet zo interessant. Alle Klein huishoudelijk voor alle merken en mits op voorraa morgen in huis. Alles is in nieuwstaat heeft nog nooit aangestaan hij.


Broodbakmachines zijn vanaf euro te koop (aanbiedingen ed) en een reparatie kost al gauw meer.

Wij hebben er 1dollar voor betaald. Bestel je broodbakmachine onderdelen nu eenvoudig online bij Fiyo. Maar we specialiseren ons uiteraard niet enkel in onderdelen voor wanneer je broodbakmachine kapot gaat. Dankzij onze brede expertise op het gebied . Doe de ingrediënten in het bakblik, stel de Inventum broodbakmachine BMin op het juiste programma en laat de broodmachine het werk doen. Fijne broodbakmachine alleen jammer van de deeghaak die in het brood achterblijft en je moet niet vergeten om op start te drukken als je hem uitgesteld wilt laten starten.


Het brood wat eruit komt is egaal doorbakken, er is ruimte om er nog wat zonnebloempitten aan toe te voegen na het kneden. Het apparaat sluit goed af, maakt niet teveel herrie en is makkelijk schoon te houden. Als je elke keer voor de ingebruikname even checkt of de kneedarm soepel draait , kan dit apparaat normaal . Nu draait hij alweer een jaar of probleemloos.


CO, de bakker die je boulanger mag noeme. Graag zou ik nieuwe broodbakmachine aanschaffen, maar weet niet welk merk het beste voldoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts