vrijdag 17 juni 2016

Whispergen prijs

In vrijwel alle gevallen is het elektrische verbruik van een installatie aanzienlijk lager dan wat de WhisperGen per dag kan opwekken. Deelt u dit op het aantal uren van een jaar. WarmteKrachtKoppelingseenheid op aardgas.


De behuizing heeft ongeveer de omvang en de vorm van een afwasmachine, maar bevat alle benodigde onderdelen om warm water en elektriciteit voor huishoudelijk gebruik te genereren. Is momenteel buiten gebruik. STOCKVERKOOP 500stuks vurencenter kachel DISCOUNTER grootste kachelzaak in belgie beste prijs in Benelux !

Een jaar of twee geleden bedroeg de prijs van de Whispergen in Belgi? Alle andere, commercieel verkrijgbare stirlingmotoren kosten, voor zover ik weet, m? Bovendien heb ik schrik dat deze kleine, maar performante Stirlingmotoren duur zijn in hun periodiek onderhoud. De WhisperGen is een unieke micro warmtekrachtcentrale voor afgelegen woningen, schepen, campers en caravans. Verder levert hij warmte-energie in de vorm van warm water voor . Uit berekeningen van WhisperGen zelf schommelt de terugverdientijd rond de zes tot acht jaar.


Bovendien kan je rekenen op een fiscale aftrek met een plafond van 2. Ook kan je de prijs drukken met warmtekrachtcertificaten. Dit kan je vergelijken met het .

Watts-on bijvoorbeeld verdeelt WhisperGen , een micro-WKK-systeem. WhisperGen is een micro-WKK systeem, dat efficiënt en rationeel energie benut doordat het gezinnen toelaat hun eigen energie te produceren op een duurzame manier. Het WKK-microsysteem WhisperGen kW bestaat uit een Stirlingmotor, een externe verbrandingsmotor, die met aardgas of propaan wordt gevoed. Deze motor drijft een wisselstroomgenerator aan die de.


Om kW elektriciteit in onze woning te krijgen, wordt eigenlijk. Momenteel luisteren zij nog naar illustere namen als Whispergen of Sunmachine. Er werd ons voorgesteld om een micro-warmtekrachtkoppeling WhisperGen te installeren. Hieronder heb ik de betrokken partijen op een rijtje gezet, ik zal proberen de stand van de zaken de komende periode goed bij te houden.


In het kort er is een ketel te koop de Whispergen alleen is daar nog weinig over bekend. Electrotech brengt immers het eerste huishoudelijke WKK-microsysteem, genaamd WhisperGen kW, op de markt. De installatie van de WhisperGen neemt een dag in beslag.


WKK- microsysteem kan standaard worden aangesloten op het gas- , het water- en het elektriciteitsnet. Prijs (zonder premies en andere voordelen): . WhisperGen moet zoals dat van een normale verwarmingsketel gebeuren: jaarlijks. Zij verkopen de Whispergen unit met vermogens van kWe en ongeveer.


Wth voor de Stirling aangevuld met een boost burner van kWth. Het is een niet- modulerende eenheid . Deze manier van produceren bepaalt mede de prijs en de levertijd.

Naar verwachting laat Whispergen zijn . Je praat over Mastervolt en Whispergen. Externe koeling gewicht etc. En voor een gemiddelde camper is het gewicht niet haalbaar.


Het Nieuwzeelandse bedrijf gaat samen met het Spaanse industriële concern Mondragon de productie van de HRE-ketels in Europa verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts