maandag 6 februari 2017

Cando kingston

Deze MDF radiatorombouw is wit gegrondverfd en kan direct afgelakt worden in iedere gewenste kleur. Het is een complete ombouwset inclusief open louvres en staanders. De set is gemaakt van MDF en dus makkelijk te verwerken.


Je kunt de basisset verlengen met een extra set. Het MDF is direct af te lakken in iedere gewenste .

Dit paneel is gemaakt van MDF en heeft een afmeting van 153x1cm. Het paneel wordt wit gegrond geleverd en je kunt hem daarom ook eenvoudig in iedere gewenste kleur aflakken. Combineren met Cando universele zijpanelen en Cando vensterbank (optioneel). Inhoud: linker- en rechterzijstijl, boven- en onderstijl, tussenstijlen en bevestigingsmateriaal.


Er zit in: staanders van 100cm lengte en latjes. Kingston radiatorbekleding 153x100cm (bxh). De bedoeling is dat je daarmee je radiato.

Lees eerst zorgvuldig deze montagewijzer voordat u het product gaat monteren. Controleer of het product onbeschadigd is. Nadat het product is gemonteer worden klachten niet meer in behandeling genomen. Radiatorbekleding nieuw in doos.


Aangeschaft voor onze radiator maar onverwacht ander huis gekocht en gaan dus verhuizen. Bestaat uit basisset, extra set en. CanDo 3-in-Panel is overal inzetbaar in huis. De reeds wit gegronde en FSC gecertificeerde MDF.


The radiator surround is made of white-primed MDF and can be painted quickly and easily in any colour of your choice. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de . Te combineren met universeel zijkastje. Direct af te lakken in de gewenste kleur. Te verbreden met extra basisset.


Zijpanelen en vensterbank apart verkrijgbaar. Mdf-radiatorbekleding kingston van het merk CanDo is beschikbaar bij Karwei voor de prijs van €52.

How long does it takes to arrive.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts