maandag 13 februari 2017

Specialized dealers nederland

Specialized Bicycle Components. SPECIALIZED CONCEPT STORE BRUXELLES - HOT WHEELZ. Wij zijn al jaar de specialist in sportieve fietsen. Wij leggen de nadruk op zowel fabrieksfietsen als handgemaakte en op maat aangemeten fietsen.


Rijcomfort, sterkte, duurzaamheid.

Omdat wij bij het merk zelf de relevante opleidingen volgen, beschikken we over alle nodige kennis. Tevens is in onze winkel een Viking concept store gevestigd. Winkel gerund met behulp van PrestaShop.


Wist u dat Fietsen Schenk over wel meer dan testbikes beschikt. Zowel racefietsen als mountainbikes. Ook hebben we verschillende E- bikes ter beschikking.


Deze staan het ganse jaar klaar voor u. Maak online een afspraak of kom eens langs in onze winkel.

Na een testrit weet u veel beter wat u. Naast onze producten staat ook onze service, professionaliteit en . Dinsdag, zon- en feestdagen gesloten. Op afspraak zijn wij ook geopend na de . Gelegen te Diepenbeek verzorgen wij uw Mountainbike,Racefietsen,Stadsfietsen , E- bikes en kinderfietsen van oa. Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center- dealer die kan bieden.


In onze winkel altijd meer dan 3fietsen van de beste merken. Tromm Tweewielers Amsterdam. Hendrikx 2-wielers is de wielerspeciaalzaak in Midden-Limburg. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, accessoires en onderhoud van uw fiets. Driebergen is de fietsenwinkel die staat voor kwaliteit, service en vakbekwaamheid.


Wij bieden de klant fietsen en accessoires uit de diverse disciplines van de mountainbikesport (crosscountry-freeride-downhill-fatbike) en daarbij natuurlijk ook de service die uitermate belangrijk is bij dit soort fietsen. Ook voor de kids die op een coole bike willen rijden hebben we verschillende bikes in diverse wielmaten . Het Retül 3D Vantage Motion Capture system! Klamer Fietsen, een begrip in de regio als het gaat om kwaliteit en service!

Ook E- bikes en lifestyle fietsen van Cortina staan in onze showroom. Acceleration re-defined The requirements for the Teammachine family were defined by the demands of WorldTour racing – a delicate balance of ultra- lightweight for those grueling, above- category climbs, and rapid-fire acceleration for laying down aggressive attacks. In response, our engineers outdid themselves and . Stuk voor stuk zijn we fietsgek en weten dan ook waar we over praten. Of het nu gaat over een rondje IJsselmeer een weekendje Ardennen, NK 4X, de Amstel Gold race of de downhill wedstrijd de Mega Avalance, we zijn er geweest. Herselt ( Antwerpen, België) 3-maart.


Ik , John Bok, ben in het trotste bezit van een customized Stumpjumper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts