dinsdag 21 februari 2017

Dakvoetprofiel met vogelschroot

Bouwbestel heeft vele dakvoetprofielen, waaronder dakvoetprofiel met vogelschroot. Met de dakvoet wordt het dak aan de onderzijde afgewerkt. Deze afwerking moet volgens het Bouwbesluit aan een aantal technische eisen voldoen.


Maar natuurlijk is ook een esthetisch fraaie oplossing van belang. Monier houdt met beide aspecten rekening.

Vind dakvoetprofiel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Combinatie van dakvoetprofiel en vogelschroot met muizenwering. Ik heb aardig wat verschillende vogelschroten en combi dakvoet profielen te koop en nog veel meer bouwmaterialen! Een goede dakvoetconstructie is essentieel voor een goede ventilatie van de dakspouw.


Bestel bij ons vogelschroot met muizenwering, ventilerende panlatten, ventilerende panlatten met kam en kombi dakvoetprofiel voordelig online in onze webshop. Het Kombi- dakvoet profiel is de ideale kombinatie voor de afwerking van de dakvoet. Het profiel beschermt de dakplaten en panlatten tegen opspattend water.

Tevens wordt hiermee een mooie, strakke aansluiting verkregen tussen de dakpannen en de dakgoot. Het gebruik van een vogelschroot is verplicht gesteld in het . Levertijd: Direct leverbaar, voor 15. Indicatie levertijd: 1-werkdagen. Hiermee wordt het dakbeschot beschermd.


Afhankelijk van de dakbedekking en de functie-eisen is vogelschoot in verschillende vormen te verkrijgen. Bijzonder functioneel dankzij de combinatie van vogelschroot , extra panlat en onderpanprofiel in één. Vogelschroot , extra panlat en onderpanprofiel in één.


Brochure Dakventilatieproducten. MONIER LAFARGE RVS DAKSCHROEF 5. STANLEY AFBREEKMES SM KUNSTSTOF 18MM. Het dakvoetsysteem- profiel is een prefabcombinatie tussen het ventilerend panlatprofiel en het kombi dakvoetprofiel welke als systeem direct gemonteerd. Uitsluitend voor toepassing op een gootplank.


Beschermt de dakvoet tegen vogels, . Tevens wordt een mooie, strakke aansluiting verkregen tussen de dakpannen en de dakgoot. Het kombi dakvoet profiel beschermt de dakplaten en panlatten tegen opspattend water. Dakvoetprofiel met vogelschroot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts