vrijdag 24 februari 2017

Nibe lucht water warmtepomp prijs

Correct en snel geleverd. Volgens NIBE levert de warmtepomp op jaarbasis meer dan vijf keer zoveel energie dan ze verbruiken. De maximale aanvoertemperatuur bedraagt graden en bij –graden leveren ze graden.


Met behulp van een SMO regeling kan de . Deze modulerende warmtepompen bieden een duurzame en energiezuinige installatie voor all-electric of hybride systemen voor cv-verwarming, evt.

Met rendementen tot wel 5. Bekijk hier meer informatie! Wilt u uw nieuwe of bestaande woning duurzaam verwarmen, koelen en voorzien van warm water zónder het gebruik van een cv-ketel? Deze maakt – zelfs tot een buitentemperatuur van -20°C efficiënt – gebruik van de warmte uit de buitenlucht. Wilt u uw woning duurzaam verwarmen, koelen en voorzien van warm water, maar ook uw cv-ketel als back-up (blijven) gebruiken? Deze maakt efficiënt gebruik van de warmte uit de buitenlucht en kunt u combineren met elk merk en type cv-ketel.


Simpel gezegd werkt een warmtepomp zoals de koelkast werkt. Een Nibe warmtepomp is dusdanig ontworpen dat deze .

Met een SCOP van meer dan leveren deze uiterst efficiënte warmtepompen op jaarbasis namelijk gemiddeld méér dan vijf maal zoveel . De monobloc uitvoering garandeert een éénvoudige installatie. De inverter sturing staat in voor een perfecte afstemming van het geproduceerde vermogen op de warmtevraag. Hierdoor kan de binnenunit cv-zijdig . Wat is een lucht - water warmtepomp ? De lucht - water warmtepomp is de afgelopen jaren sterk in opkomst voor iedereen die op een duurzame manier met energie wil omgaan.


Nu de rijksoverheid voorziet in een ruime subsidie is de lucht - water warmtepomp ook nog eens redelijk betaalbaar. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs ! Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. Eigenaarlijst uitgebrei.


De warmtepomp is voorzien van twee compressoren: een invertergestuurde compressor met een modulerend bereik van tot kW, . Om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te kunnen realiseren, moet de komende jaren fors worden ingezet op een snelle en succesvolle energietransitie. NIBE is al meer dan jaar expert op het gebied van . Warmtepompen zijn hierbij in de visie van NIBE onmisbaar. Met een rendement tot soms meer dan 5 (COP 5) is een warmtepomp een uitstekende warmteleverancier.

Ronald Scheffer Sales Engineer NIBE Energietechniek B. Europese aanpak klimaatverandering J. Parijs akkoord met een nieuw klimaatverdrag. Samen met een van de drie leverbare NIBE VVM binnenunits verzorgt de warmtepomp bijvoorbeeld ook de productie van warmtapwater. Geen ervaring mee, maar als er puur gekeken wordt naar de efficiëntie van de warmtepompen is er een groot verschil, in het voordeel van de NIBE (SCOP ). Dit zal natuurlijk ook een meerprijs in aankoop met zich meebrengen en dan moet je natuurlijk de afweging maken of deze meerprijs de betere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts