vrijdag 10 februari 2017

Python drive problemen

Meer resultaten van watersportforum. Mocht dit problemen geven met het huis van de keerkoppeling, dan kan gekozen worden voor een 12. Bij andere uitvoeringen worden inbusbouten en moe- ren met borgringen of normale zeskant-bouten met borgringen meegeleverd. Voor elk probleem is er een oplossing,dus dat is het probleem niet.


De oplossing, dat is het.

Als we eindelijk op het droge staan, gaan we meteen op onderzoek uit. De schroefas blijkt inderdaad een kwart millimeter . Voor de yanmar geldt dat we een lange reis willen gaan maken, en dan willen we eventuele problemen voor zijn. Hoe betrouwbaar is de starre. Of zelfs vervangen in combinatie met een . Als je zelf een tussenas met homokineten gaat bouwen kom je een probleem tegen: hoe verbind je de homokineten gecentreerd en spelingsvrij met de as.


Als ik mijn inbouwmaten vergelijk met de nieuwe Aquadrive koppelingen dan kom ik uit op een type die serieus overdimensioneerd is.

Ik heb een motor van 35hp en de Aquadrive geschikt voor hp lijkt te passen. Is dat een probleem of . Als het tenminste de schroefas is en niet de koppelingflens die je ziet slingeren. APM propellers and Shafts. Geen corrosie problemen met aluminium of bronzen uithouders.


Voor dit jaar is er niet veel budget, maar of een hydraulische besturing óf een pythondrive moet er wel afkunnen denk ik. Ik heb gekeken naar wat ik het belangrijkst vind en denk dat comfortabel trillingsvrij varen grotere voorkeur heeft dan een roerdruk tijdens hard varen. Ben me dus aan het orienteren op de python drive of . Die kan binnen zekere grenzen ook radiale afwijkingen opvangen.


Scandiesel GRP uitlaatsystemen. BLUE-Line flexibele schroefaskoppelingen. Bij Technisch Bedrijf Bakker IJlst kunt u terecht voor al uw problemen met keerkoppelingen. Python - Drive aandrijvingen. Onderdelen voor Velvet, Hurth, ZF, Technodrive , TMC, Paragon, PRM en andere merken keerkoppelingen liggen in ons magazijn op voorraad.


Problemen creatief oplossen, zoals de puts en flessen exercitie……prima, maar in oktober met een boot varen waar geen kachel in.

Deze is extra sterk en bijzonder flexibel door een Kevlar binnenwerk en een toelaatbare uitlijningshoek van 3°. Gereviseerde keerkoppelingen. Opzoek naar een gereviseerde keerkoppeling? Drinkwaard Motoren heeft van verschillende merken voor u klaar liggen. Veer heeft dit voor ons vakbekwaam gereparee doormiddel van een nieuwe keerkoppeling, python - drive en tevens nieuwe motorsteunen.


De moter loopt weer trillingvrij en de keerkoppeling werkt perfekt. Door de deskundigen mensen hier was dit geen probleem en werd de motor vakkundig geïnstalleerd. Er is door een door Timray aanbevolen inbouwer een 32pk Timray diesel met pythondrive ingebouwd.


Een monteur van de oude.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts