donderdag 9 februari 2017

Boudrie motoren

Hans Boudrie gaat terug naar de basis. Door terug naar zijn roots te gaan is het plezier er weer! Hans is zelf weer terug in de werkplaats.


Volop aan het sleutelen en repareren en van alle merken motoren. Helaas is door de jaren heen de handel van motoren ook veranderd.

Honda VFR 8X Crossrunner. Wilt u zelf iets anders? Kom dan langs en vraag het ons. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw droom motor ! Om die reden begon Boudrie jaren geleden naast zijn motorzaak een skisportcentrum.


Simpele overlevingsstrategie. Daar komt nu een derde activiteit bij, namelijk de verkoop en verhuur van campers.

Naast de motor - en skisport is de camper ook al jaren een hobby, vertelt de actieve Oldenzaalse . Deze campers worden in Frankrijk gebouwd bij de Pilote Groupe. Een wintersportspeciaalzaak in het hart van Twente. Collecties worden niet voorgeschreven maar zelf uitgekozen waardoor wij net andere producten hebben dan de . BOR in de lutte vind ik erg duur en dat hoor ik van meer mensen.


En waarom niet werken bij Boudrie ? DRIEBOUW verhuur kantoorpanden. SPORTPLEIN OLDENZAAL sportschool. MTS Motorvoertuigentechniek. Eindhoven, Noord- Brabant. Current City and Hometown.


De start was deze keer bij Boudrie Motorcentrum in Oldenzaal. BOUDRIE heeft meerdere vrije tijds bestedingen. Binnenrijden en koffie met krentenwegge bij.


Eigenaar Christiaan (Boem Boem) Ballast heeft eindelijk een permanente en eigen locatie gevonden onder het dak van Boudrie motoren en Buffel Outdoor aan de Bentheimergraven te Oldenzaal.

Makoto Gym is de sportschool in Oldenzaal waar je terecht kunt voor o. Op deze pagina worden door motorrijders ervaringen met motordealers of motorzaken gedeeld. Je kan zelf een dealer toevoegen, maar kijk eerst goed of de dealer die je wil toevoegen niet al eerder door een collega-motorrijder is toegevoegd. In dat geval kan je namelijk gewoon een reactie op de betreffende dealer . Motoport en Boudrie ken ik, maar kent iemand in deze regio ook een echt grote motorzaak waar je een poosje rond kunt snuffelen en die ook voldoende spul op voorraad heeft om te bekijken? Bij de mij bekende zaken moet ik alles in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts