woensdag 8 februari 2017

Intergas kombi kompakt hr 28 onderdelen

Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Intergas gasblok Siemens Smart HR en HRE.


Zijn uw ketel of geiser onderdelen aan vervanging toe? Bestel uw onderdelen eenvoudig en voordelig online bij Warmteservice.

Als installateur kunt u de meeste onderdelen verkrijgen bij uw technische groothandel.

Ruim assortiment onderdelen. Op zoek naar een specifiek onderdeelnummer? Aansluitset onder compleet. Voor alle onderdelen zijn de prijzen aangegeven. Frame bovenaansluiting kort.

Nominaal vermogen : - 2KW. Wij geloven in een duurzame werel waarin hergebruik .

KLEP BRANDERKAP (SET) THERMOSYSTEM HR AWB. PAKKING ONTSTEEKPEN KOMBI KOMPAKT INTERGAS. Koop of Verkoop intergas op Marktplaats.


Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door. Specificaties over de CV-Ketel? Klik op de Lees meer knop.


Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. Geveluitmonding dubbelpijpsdoorvoer horizontaal. Kompakt Solo HR(E) (A) met indirect gestookte boiler. Daarnaast heeft de warmtewisselaar gescheiden kopercircuits.


Hierdoor zijn er minder storingsgevoelige onderdelen nodig, waaronder bijvoorbeeld een driewegklep. Het is de combiketel die echt. Op de overige onderdelen is dat jaar fabrieksgarantie.

De betrouwbaarheid van het hart van de ketel, wordt bevestigd door de garantie van jaar op de warmtewisselaar. Dit zorgt ervoor dat er minder onderdelen nodig zijn, waaronder een storingsgevoelige driewegklep. Hiernaast heeft u ook jaar garantie op onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts