vrijdag 3 februari 2017

Ontkistingsolie aanbrengen

Blootstelling aan ontkistingsolie kan op drie manieren: olie- deeltjes komen op de hui de olienevel wordt ingeademd of de nevel komt in het speeksel en wordt doorgeslikt. Via deze bloot- stellingswegen kan ontkistingsolie het lichaam binnendringen . Voor het aanbrengen de bekisting schoon en stofvrij maken. De bekistingsolie kan worden verneveld door middel van een vernevelaar (zie toebehoren) of geborsteld.


Eventuele lopers dienen voor de stort te worden verwijderd. Het losmiddel wordt met een spuitapparaat, een kwast of een lap dun maar dekkend opgebracht.

Het aanbrengen kan ook plaatsvinden door onder te dompelen. De oppervlakken van de . Wanneer de mal goed is schoongemaakt en dus vrij is van betonresten, adviseren wij om ontkistingsolie aan te brengen. Ontkistingsolie aanbrengen.


Icecoldkillahh al zei, niet overdrijven met trillen. Hoogwaardige ontkistingsolie zonder oplosmiddelen. De voorbereiding van de mal bestaat uit het op maat stellen van de mal, om de vereiste paallengte te krijgen.


De mallen moeten schoon zijn. Om het ontkisten te vergemakkelijken worden de mallen voorzien van een dunne oliefilm ( ontkistingsolie ).

Lees meer: Productiecyclus . Bekistingswas en sommige typen ontkistingsolie. Geef één persoon de verantwoordelijkheid voor het op de juiste wijze aanbrengen van het ontkistings-. Laat geen gereedschap en poetsdoeken slingeren waaraan ontkistingsmiddel zit. Draag geen vervuilde poetsdoeken in de zakken van . Door middel van een kwast, een doek, of door spuiten.


Voor verwarmde stalen bekistingen moet een andere ontkistingsolie worden. Algemeen: Indien eisen met betrekking tot het uiterlijk, zoals oppervlaktestructuur, kleur en oneffenheden in het oppervlak, worden gestel moeten deze vooraf zijn gespecificeerd. Per onderdeel, zoals wanden, vloeren, gevels etc. Het belangrijkste risico bij het aanbrengen van ontkistingsmiddel is:.


Stel de bekisting na het oliën. Smeer bewegende delen van de bekisting in met smeerolie, niet met ontkistingsolie. Vernevelen in omsloten ruimte vermijden, . De Hakrox nevelspuit is met name geschikt voor het snel en eenvoudig aanbrengen van de Magic Kote en Plantoclean 4ontkistingsolie. Daarnaast is deze nevelspuit natuurlijk ook bruikbaar voor vele andere bouwchemicaliën.


De Hakrox is standaard uitgevoerd met een spiraalslang van meter arbeidslengte en een . Daarnaast onder voorwaarden ook voor alle betonoppervlakken speciaal design beton wiens uitgewassen oppervlakte overal esthetisch optimaal moet zijn. CSE Solotop functioneert betrrouwbaar zelfs onder zware omstandigheden bijvoorbeeld bij warm weer of weekend-producties.

Zulke kleine betonnen dingen zijn ook prima zonder ontkistingsolie te maken. Plaats de bekisting in een molenwiek, zodat je ze makkelijk los kan tikken. ULV-spuitsystemen, systeemonderdelen en handapparaten voor het aanbrengen van de meest uiteenlopende vloeistoffen in verschillende takken van de beton-.


Bij sterk zuigende ondergronden of sterk met water belaste betondelen kan ter versterking van de waterwerendheid voor het aanbrengen van het. KEIM Concreton verfsysteem een waterafwijzende hydrofobering aangebracht worden met de KEIM. Verontreinigingen door ontkistingsolie , vet en was door waterstralen verwijderen. Kleine oneffenheden met StoLevell In Z glad afwerken.


Aanbrengen van een grondering met StoPrim Plex. Schoon metselwerk: Reinigen, stofvrij maken en gronderen met StoPrim Plex. Een overdosis van reinigingsmiddel kan tot vlekkenvorming, en voor verzanding van het oppervlak zorgen.


Daarom is het absoluut vereist het reinigingsmiddel dun en gelijkmatig op te brengen. Met het PERI sproeiapparaat met brede straalkop laten PERI Clean en PERI BIO Clean zich perfect aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts