vrijdag 17 februari 2017

Prijzen hadj 2017

Kies een van de twee onderwerpen om er meer over te lezen. Er zijn een beperkt aantal visums beschikbaar. Wees er dus snel bij indien u verzekerd wilt zijn van een visum.


Alle prijzen zijn per persoon in een vierpersoonskamer inclusief: ticket, visum, cheques, begeleiding, verblijf in het hotel in . Elke moslim dient deze reis minimaal één keer te ondernemen.

De Hadj is de jaarlijkse bedevaart naar Mekka, Saudi Arabië. Deze spirituele reis word door moslims over de hele wereld tegelijk ondernomen en de reis is dan ook niet zonder unieke uitdagingen. Dagen per persoon, Dagen per persoon 28. WEES OP TIJD MET UW INSCHRIJVING, DIT IN . Voorbeeld Scenario: – Geld sparen.


Het zou vreemd zijn als je veel geld uitgeeft aan je hadj , terwijl er mensen zijn die nog geld van jou krijgen. Persoonskamer, Persoonskamer, Persoonskamer. Korte programma: Vertrek: Augustus.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de vlucht- en hotelprijzen en worden daarom ieder jaar opnieuw bepaald. Voor dit jaar zijn de prijzen als . Wil je dit jaar nog de verplichting van al- Hadj vervullen? Dan heeft Mekka- Reizen een aantrekkelijke aanbieding voor de bezoekers van al-Yaqeen! Dus een korting van maar liefst €1. Bel en laat weten dat je via al-Yaqeen op de hoogte bent . De hadj is begonnen: wat je moet weten.


In Mekka is de hadj begonnen. Wat moet je weten van de moslimbedevaart die zeven dagen duurt? Gewoonweg de beste manier van reizen. Een ieder werd toen gekort op zijn quotum. Umrah voorjaarsvakantie.


Voor komende Hadj seizoen zal deze weer gebruikt worden. Dat wil zeggen dat wij dit jaar 1visums ter beschikking hebben ipv 120. Nederlands talige groep datu23.


Met onze jarige ervaring bent u verzekerd van een goed geregelde Hadj.

Turks talige groep (weken): 21. De Saudische dynastie drukt haar stempel op de hadj , maar dat is slechts erg recent. Wereldwijd zijn er ongeveer miljard moslims en het is dan ook samen met het christendom, het boeddhisme en het hindoeïsme een van van de grootste godsdiensten. Bedevaart naar Mekka ( Hadj ). De Hadj vindt altijd plaats in het begin van de twaalfde maand van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts