woensdag 1 februari 2017

Honeywell cs10xe handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Model: Portable Evaporative Air Cooler. CS10XE Air Conditioner pdf manual download.


Read and save these instructions before use. Honeywell Evaporative Air Coolers.

Dit unieke compressorloze systeem koelt natuurlijk, efficiënt en goedkoop. Elektriciteitsverbruik van lampen. Voltage rating: 220V~60Hz. Kleur van het product: Zwart.


Breedte: 39mm, Diepte: 34mm, Hoogte: 80mm. De wielen en de handgreep maken de luchtkoeler eenvoudig te verplaatsen voor inzet op verschillende plaatsen. Coolblue: alles voor een glimlach.

Waterreservoir koelt de lucht dmv circulatie. Zo goed als nieuw Ophalen. Gefeliciteerd met de aankoop van deze veelzijdige. Condenserende luchtverkoeler.


Koop Verenigde Staten Warm Koud . Staat in de handleiding dat ie dan juist niet recht staat maar goed. Cleanairstore of kommago heb ik ook wel eens wat bestel maar het bedrijf is zeer netjes. Customer Service met een. For optimum cooling from your cooler, fill the water tank to maximum level.


Cooler Location (Important - Please Read!) Place the cooler in front of an open door or window. Ensure that there is adequate cross - ventilation in the room by . De Air Cooler is voorzien van een. Product wordt geleverd zonder handleiding en afstanbediening, vandaar.


Verpakkingsinhou Afstandsbediening, handleiding. De honeywell cs071ae is een luchtkoeler die .

This low power consumption . Nu de buitentemperaturen weer stijgen, zullen het aantal uren slaap dat je pakt beduidend dalen. En wanneer je een ventilator gebruikt om je koel te houden wanneer je probeert te gaan slapen, wil je niet alsnog wakker gehouden worden door het irritan. Dit product doet het, maar maakt niet echt indruk. Bovendien is het sentiment in de reviews op online media in het algemeen positief.


Daarom heeft dit artikel het volgende sentiment: neutraal. Met Nederlandstalige handleiding , en nodige toebehoren. Wellicht is het nog mogelijk om deze airco te strippen en onder het bed in te bouwen. Heb hierop het forum ergens iets gelezen dat iemand dat heeft gedaan.


Compleet met zender voor aan de boiler en handleiding. Mobiele luchtkoeler ventilator. GHz 4-kanaals Quadrocopter v. HD camera, 4-kanaals afstandsbediening, handleiding. Controle functies: links, rechts,.


Inclusief Nederlandstalige handleiding. Dit betreft een nieuw product. Geschikt voor het koelen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts