donderdag 16 februari 2017

Hoeveel kuub grind per m2

Om de benodigde hoeveelheid grind of split hiervoor uit te rekenen, doet u het volgende: 4m x 5m = 20m2. U heeft dus totaal 1mgrind of split nodig voor uw voortuin in dit geval. U bedekt dus ±20mmet 1m3 . Voor een oppervlakte van 20mheeft u dus een bigbag van 1mgrind nodig om uw tuinpad te bedekken.


De benodigde hoeveelheid grind hangt af van de diepte die u . Het is niet altijd gemakkelijk te ontdekken hoeveel grind en welke maat grind U nodig heeft.

U wilt dit bedekken met 5cm grind. U heeft dan nodig: 5m x 4m (dit komt uit op 20m2) x 05m = 1m3. Als handige vuistregel kunt u verder aanhouden: bij 5cm laagdikte is het verbruik normaal ± 75kg per m2. Maar ik heb geen idee hoeveel kg je nodig hebt per m². Neem voor kiezel, grind , gewicht ca.


De meeste mensen zullen grind of siersplit gebruiken voor normaal bedekken van een stuk bodem in de tuin. Gebruikt u het grind voor de oprit . Wanneer je jouw kiezelstenen, split of keien hebt gekozen, kun je gaan uitrekenen hoeveel je nodig hebt.

Je meet de lengte en de breedte van het te bedekken . U kunt met kuub dus m² bedekken. Dit is dus kg per m². Deze calculator helpt je bij het berekenen van de verhoudingen van zan cement, grind en water voor het gieten van een betonplaat. Om grind of siersplit aan te leggen in uw tuin, oprit of erf is het noodzakelijk om te weten hoeveel grind of siersplit u per mnodig heeft. Ik heb begrepen dat zak cement ongeveer liter beton oplevert maar zit daar het zand en grind dan al bij in?


Hoeveel kuub of kilo grind is nodig? Aangezien ik ongeveer kuub beton nodig heb (okay ietsje meer dan) gebruik ik mooi deze verhoudingen en ben ik dus maar zakken cement nodig. Wij adviseren voor split en grind tot mm minimaal cm. Voor de split en grind tot mm adviseren wij minimaal cm.


Genoemde tarieven zijn incl. BTW af lager Broekhuizenvorst. Voor bezorgkosten kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren echter door heel Nederland. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en . Verfraai je tuin met basalt split, kiezelstenen, siergrind.


Vind goed en goedkoop grind in je lokale GAMMA of bestel direct online.

Het aanleggen van een grindoprit kost je ongeveer à euro per m²,” steekt Raphaël Van Overstraeten, van ACO Passavant van wal. Een belangrijke kostenbepaler van een grindoprit , is het soort grind of steenslag,” weet Raf Verstrepen van Coeck. Kies in de lijst hierlangs het soortelijk gewicht van de gekozen kiezel : m³ = ton, Goudsplit 5-1 1. Limburgs wit grind 5-1 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts