dinsdag 14 februari 2017

Basisschool de wisselaar breda

U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaand formulier. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. De naam van de school komt uit de tijd dat men begon met de ontginning van deze streken.


Dit gebeurde door een aantal gezinnen welke samen een hechte gemeenschap vormden. Dit venster biedt u inzicht in de resultaten van onze school.

De informatie komt uit landelijke bronnen zoals de Inspectie van het Onderwijs en DUO. Als u meer wilt weten van onze school , klik dan . Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Bekijk hieronder de gegevens waar deze score op is gebaseerd. Een basisschool kiezen is niet eenvoudig.


Wil je liever een kleine of grote school ? Wie staat er voor de klas?

Hoe vaak blijven leerlingen zitten en hoe scoort een basisschool op de eindtoets (CITO, IEP of Route 8) ten opzichte van vergelijkbare . Week tegen het Pesten van start. In het hele land zijn allerlei activiteiten. In de wijk staat de Mattheüskerk en gemeenschapscentrum De Wegwijzer. Tevens is er een vestiging van het Vitalis College.


Ook is er een gezondheidscentrum. Als afsluiting van deze week wordt er een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen, oud-leerkrachten, oud- Oudercommissieleden en oud-MR-leden. Een burgemeester die leest over schatjes en scheetjes. Wisselaar en de basisschool de Samenloop gevestigd.


Vanwege de Nationale Voorleesdagen las niet minder dan burgemeester Paul Depla voor aan kinderen uit groep en 4. De bso werkt ook samen met de dichtbij gelegen basisschool het Noorderlicht. Ik wens u veel inspiratie tijdens het bezoek aan onze website, ik hoop dat . Tielrodestraat Breda. Vlaanderenstraat Breda.


Steendorpstraat Breda. Veel informatie over Oudervereniging R.

In scholen binnen de gemeente Breda geven wij vorm en inhoud aan dit motto en werken wij aan het ontdekken van de talenten van onze leerlingen. Pleuni Rijvers en Obie Peersman, sportcoaches van Breda Actief, zijn sportpartners van basisschool de Liniedoorn. Wij begeleiden ze in hun.


Op dit moment zijn er voor . Zoals u heeft kunnen lezen verzamelen wij zoveel mogelijk relevante openbare informatie om ouders te informeren. Iedere dinsdagavond voetballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts